Hopp til innhold

Innbo Utland

Innbo Utland er en innboforsikring for deg som skal bo midlertidig i utlandet på grunn av jobb eller studier. Er du student anbefaler vi forsikringspakken Student i utlandet.

Dette dekker Innbo Utland

Innbo Utland

Vi dekker tyveri av ting fra boligen din, boder, privat uteareal og låst garderobeskap. Vi dekker også ran, overfall og veskenapping i hele Norden.

Sykkeltyveri dekkes med inntil 30 000 kroner per sykkel. Innbo Pluss kan utvides til å dekke tyveri inntil 50 000 kroner.

Gjelder hvis boligen din er skadet etter for eksempel brann eller flom, og du ikke kan bo der mens boligen blir reparert. Vi dekker ekstrautgiftene dine til et alternativ sted å bo.

Rettslig erstatningsansvar som du har pådratt deg som privatperson, for eksempel hvis du skader noen mens du sykler, eller hunden din biter noen.

Hvis du blir part i en tvist, for eksempel med en nabo, boligselger eller utleier, dekker vi mekling og rettshjelp. Meklingen skjer gjennom en nøytral mekler og du betaler ingen egenandel.

Brannskader og vannskader, for eksempel lekkasje fra et rør.

Få et tilbud på innbo utland

Legg igjen nummeret ditt, så ringer vi deg så fort en rådgiver blir ledig – ofte innen 10 minutter.

Alminnelige vilkår og produktark

Alminnelige vilkår og produktark er like for alle. Dokumentene skal gjøre det lettere for deg å sammenligne hva forsikringene dekker. De er ikke en del av forsikringsavtalen din.

Fullstendige vilkår

Informasjonen på denne siden er forenklet og forkortet. Det er alltid de fullstendige vilkårene dine som gjelder. Disse er basert på informasjon du oppgir i forkant av kjøpet. 

Du kan laste ned fullstendige vilkår etter at du har sjekket pris.