Hopp til innhold

Hjelp til innlogging

Alle brukere kan logge inn med bankID appen, bankID på mobil eller bankID med kodebrikke– fra hvilken som helst norsk bank. Skal du se engasjementet til en bedrift, må du ha bedrifts­tilgang.

Hva er BankID?

BankID brukes også til å logge inn på nettbanker, offentlige tjenester som Nav, Altinn og Lånekassen. Du kan også bruke BankID til å signere lånesøknader og avtaler på nett.

BankID er en elektronisk legitimasjon for sikker identifisering og signering på nett. Tjenesten er utviklet av banknæringen i regi av Finans­næringens Felles­organisasjon, og er basert på en felles infrastruktur.
 

Bank ID

BankID med kodebrikke

  1. Skriv inn fødselsnummeret ditt
  2. Skriv inn engangskode fra bankID-kodebrikken din
  3. Skriv inn ditt personlige bankID-passord

BankID på mobil

BankID på mobil er en elektronisk legitimasjon for sikker identifisering og signering på nett. Sikkerhets­elementene lagres i SIM-kortet ditt, slik at du slipper å bruke kodebrikke. Du aktiverer tjenesten hos banken din.

  • Skriv inn mobilnummer og fødselsdato
  • Sjekk at referansen i innloggings­bildet stemmer med referansen på mobilen
  • Bekreft med PIN-koden du valgte da du bestilte BankID på mobil

Hvis du bytter SIM-kort i mobilen din, må du aktivere BankID på mobil på nytt i nettbanken din. Kontakt banken om trenger hjelp.
 

BankID-appen

BankID-appen erstatter snart BankID på mobil. Den gir deg en raskere og sikrere innlogging.

Fødselsnummer og passord

Du kan velge innlogging med fødselsnummer og passord hvis du er næringslivskunde.

Noen funksjoner og tjenester krever legitimering med BankID. Dette gjelder for eksempel signering av avtaler.

Du bestiller passord som næringslivskunde ved å ringe kundeservice på 915 03100. Har du ikke tilgang, må du bestille bedriftstilgang

Bedriftstilgang

For å bestille tilgang må du identifisere deg med BankID eller BankID på mobil. Når du har identifisert deg, kan du angi hvilke bedrifter og tjenester du ønsker tilgang til. Vi sender deg en bekreftelse i løpet av et par dager. Når du har fått tilgang kan du enkelt administrere forsikringene, pensjonsordningene og investeringene dine.

Bestill tilgang for bedriften din

Vi sender deg et passord for innlogging sammen med bekreftelsen på at du har fått tilgang. Bruk dette passordet hvis du velger innlogging med fødselsnummer og passord. Du kan også velge å logge inn med BankID eller BankID på mobil.

Du kan se hvem som har tilgang til Din Bedrift under "Brukertilganger" i menyen når du er innlogget på bedriften. Ønsker du å endre eller fjerne en tilgang, kan du sende oss en e-post til bedrift@gjensidige.no med informasjon om hva som skal endres.

Skal det legges til en ny kontaktperson med tilgang til bedriftens innloggede sider, trenger vi navn, fødselsdato og -år, rollen på den som skal ha tilgangen, samt hvilke tilganger de skal ha (tilgang til tingforsikringer, personforsikringer og/eller pensjon).

Ja, regnskapsfører kan få tilgang til Din Bedrift. Da må en som allerede har tilgang, sende oss en e-post til salgsstotteNL@gjensidige.no. Vi trenger navn, fødselsdato og -år, rollen på den som skal ha tilgangen, samt hvilke tilganger de skal ha (tilgang til tingforsikringer, personforsikringer og/eller pensjon).

Trenger du bedriftstilgang?