Hopp til innhold

Hjelp til innlogging

Alle brukere kan logge inn med BankID fra hvilken som helst norsk bank. Skal du se engasjementet til en bedrift, må du ha bedrifts­tilgang.

BankID-appen

Hva er BankID?

BankID er en elektronisk legitimasjon for sikker identifisering og signering på nett. Tjenesten er utviklet av banknæringen i regi av Finans­næringens Felles­organisasjon. BankID kan også brukes til å logge inn på nettbanker og offentlige tjenester.

BankID-appen gir deg rask og sikker innlogging.

BankID med kodebrikke

Slik logger du inn med kodebrikke: 

  1. Skriv inn fødselsnummeret ditt
  2. Skriv inn engangskode fra BankID-kodebrikken din
  3. Skriv inn ditt personlige BankID-passord

BuyPass ID

BuyPass ID gir deg en enkel, trygg og rask innlogging.

Ofte stilte spørsmål

Fødselsnummer og passord

Hvem kan logge inn med kun fødselsnummer og passord?

Du kan velge innlogging med fødselsnummer og passord hvis du er næringslivskunde.

Begrensninger ved bruk av fødselsnummer og passord

Noen funksjoner og tjenester krever legitimering med BankID. Dette gjelder for eksempel signering av avtaler.

Hvordan bestiller jeg passord eller tilgang?

Du bestiller passord som næringslivskunde ved å ringe kundeservice på 915 03100. Har du ikke tilgang, må du bestille bedriftstilgang

Bedriftstilgang

Hvordan får jeg tilgang til Din Bedrift?

For å bestille tilgang må du identifisere deg med BankID eller BankID på mobil. Når du har identifisert deg, kan du angi hvilke bedrifter og tjenester du ønsker tilgang til. Vi sender deg en bekreftelse i løpet av et par dager. Når du har fått tilgang kan du enkelt administrere forsikringene, pensjonsordningene og investeringene dine.

Bestill tilgang for bedriften din
Hvordan logger jeg inn på Din Bedrift?

Vi sender deg et passord for innlogging sammen med bekreftelsen på at du har fått tilgang. Bruk dette passordet hvis du velger innlogging med fødselsnummer og passord. Du kan også velge å logge inn med BankID eller BankID på mobil.

Hvordan endrer eller fjerner jeg en tilgang til Din Bedrift?

Du kan se hvem som har tilgang til Din Bedrift under "Brukertilganger" i menyen når du er innlogget på bedriften. Ønsker du å endre eller fjerne en tilgang, kan du sende oss en e-post til bedrift@gjensidige.no med informasjon om hva som skal endres.

Skal det legges til en ny kontaktperson med tilgang til bedriftens innloggede sider, trenger vi navn, fødselsdato og -år, rollen på den som skal ha tilgangen, samt hvilke tilganger de skal ha (tilgang til tingforsikringer, personforsikringer og/eller pensjon).

Kan regnskapsfører få tilgang til Din Bedrift?

Ja, regnskapsfører kan få tilgang til Din Bedrift. Da må en som allerede har tilgang, sende oss en e-post til salgsstotteNL@gjensidige.no. Vi trenger navn, fødselsdato og -år, rollen på den som skal ha tilgangen, samt hvilke tilganger de skal ha (tilgang til tingforsikringer, personforsikringer og/eller pensjon).