Hopp til innhold

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For å gi deg en god opplevelse og sørge for at alt fungerer som det skal på nettsidene våre, bruker vi informasjonskapsler. På denne måten kan vi forbedre nettsidene og vise deg mer relevant innhold og markedsføring. Du kan alltid endre valgene dine og lese mer om informasjonskapsler.

YS Innbo

YS Innbo er en av markedets beste innboforsikringer, og som medlem i et YS-forbund får du forsikringen til ekstra lav pris. Hvis du er under 30 år, får du 30 % rabatt.

Hva dekker YS Innbo?

YS Innbo er identisk med vår beste innboforsikring, og spesialpriset for deg som er medlem i et YS-forbund. ​

Tjeneste inkludert i forsikringen

Online trygghet

Med Online Trygghet får du hjelp til å overvåke personopplysningene dine på internett, forebygging av ID-tyveri, og hjelp hvis noen misbruker identiteten din.

Er du nytt YS-medlem?

Rabattene trekkes automatisk fra prisen du får oppgitt, slik at du får korrekt pris på fakturaen.

Da får du 50 % rabatt første året, hvis forsikringen settes i kraft før det har gått to måneder etter at du meldte deg inn. Det er ikke rabatt på den delen av prisen som går til Norsk Naturskadepool. 

Ofte stilte spørsmål

Egenandelen er 3 000 kroner.

Ja, gjenstander og flyttelass på lager dekkes inntil 30 000 kroner ved tyveri. Om du har verdier over dette anbefaler vi at du tegner en egen forsikring for dette. Ring oss på 915 03 100, så hjelper vi deg.

Ja, det er den – og vi dekker tyveri fra privat uteareal med inntil 100 000 kroner.

Ja, nøkkelboks tilfredsstiller krav om låsing. Du kan dermed trygt bruke nøkkelboks uten å bekymre deg for redusert erstatning.

Innboforsikringen dekker selve elsparkesykkelen om den for eksempel blir skadet eller stjålet, men husk at du må kjøpe lovpålagt ansvarsforsikring for elsparkesykkelen.

Innboforsikringen dekker dronen, men den dekker ikke drone under bruk. Den lovpålagte ansvarsforsikringen for droner må du kjøpe separat. 

Les mer om ansvarsforsikring for droner

Ja, skade på både elektrisk og ikke-elektrisk rullestol er dekket.

Ja, men forsikringene har ulik dekning. Innbo dekker tyveri og skader. Innbo Pluss dekker uhellskader i tillegg. Ønsker du også å få erstatning for briller eller høreapparat som du har mistet, må du kjøpe verdigjenstandsforsikring.

Inkludert tjeneste

Online Trygghet

Online Trygghet hjelper deg med å overvåke og beskytte opplysningene dine mot ID-tyveri og misbruk på nettet.