Hopp til innhold
Landslagsmaskoter står på to rekker inne i en håndballhall mens en landslagsspiller løper ut på banen mellom dem

Vil du bli landslagsmaskot?

Vi søker håndballag fra hele Norge, som får muligheten til å være maskoter under landskampene som spilles her hjemme - både for Håndballjentene og Håndballgutta. Vi ønsker å gi unge, lovende håndballspillere landet rundt et innblikk i hvordan det er å være Norges beste håndballspillere!

Når kan man søke?

Vi er dessverre ikke på jakt etter landslagsmaskoter for øyeblikket. Det blir lagt ut informasjon på denne siden og i sosiale medier neste gang vi åpner opp for søknader.

 

Målet med Landslagsmaskotene er å skape en felles håndballopplevelse for laget, utenom vanlige treninger og kamper. Håpet er at gutter og jenter skal motiveres til å fortsette å ha det gøy med håndball, samtidig som de får en opplevelse for livet. 

Kampdagen som maskot for håndballandslagene skal være både inspirerende og motiverende - uavhengig av hva som er ambisjonene på håndballbanen.

Hvem kan søke?

For å kunne søke må laget være i alderen 9-12 år.

Du som søker må være kunde i Gjensidige og ha en tilknytning til laget, for eksempel som trener, lagleder, mamma, pappa, besteforeldre eller annet. Søknaden må sendes inn på vegne av hele laget. 

Hva får en Landslagsmaskot oppleve?

Laget som blir plukket ut til å være landslagsmaskoter vil få en eksklusiv håndballopplevelse.

I tillegg til å være maskoter, vil laget få komme på innsiden av en landslagskamp, være lykkebringere og løpe ut på banen sammen med landslagsspillerne, de vil få spesialdesignet treningsdress og utstyr, samt egne landslagstrøyer.