Hopp til innhold

Gjensidiges offisielle kanaler

Du finner Gjensidige andre steder enn på gjensidige.no. Her ser du en oversikt over vår offisielle tilstedeværelse på nett, inkludert nettsider, sosiale medier, applikasjoner, e-poster, nyhetsbrev og undersøkelser.

Egne nettsider

Gjensidige.no 

Dette er vår nettside for privat-, landbruk- og næringslivskunder. Siden inneholder også informasjon om Gjensidige for blant annet jobbsøkere, investorer og journalister.
https://www.gjensidige.no

Sikkerhetsbutikken.no

Sikkerhetsbutikken er vår nettbutikk for skadeforebyggende produkter og tjenester. Butikken drives i samarbeid med Artisti Profil AS.
http://www.sikkerhetsbutikken.no

Gouda

https://www.gouda.no/

Nettsider for kunder i andre land:

Du kan bli oppringt etter prisberegning

Hvis du avbryter en prisberegning på andre måter enn ved å bruke lenken «Avbryt», kan det hende at en av våre kunderådgivere kontakter deg med et tilbud basert på din prisberegning.

Er du ikke kunde i Gjensidige, og har reservert deg i reservasjonsregisteret i Brønnøysund, kontakter vi deg ikke. Har du reservert deg i Gjensidige, kontakter vi deg heller ikke.

Applikasjoner

Apper for iPhone, iPad og iPod Touch

Apper for Android

Tillatelser i Gjensidiges apper

Gjensidiges apper ber om tillatelser – noe som er nødvendig for å gi deg de tjenestene og opplevelsene som appene er ment å gi. Tillatelsene vil ikke bli brukt til andre formål. Under er en oversikt over tillatelsene med tilhørende forklaringer.

Tillatelser i Gjensidige-appen:

  • «Nøyaktig posisjon (GPS)»: Dette brukes for å finne ut hvor du er når du ber om veihjelp. I Android-versjonen brukes GPS også for «Finn nærmeste kontor», for å gi deg saldo i lokal valuta, samt foreslå valuta i valutakalkulator for det landet du befinner deg i.
  • «Full nettverksadgang»: Appen trenger tilgang til internett for en rekke funksjoner, som å oppdatere valutakurser, hente forsikringsdetaljer, pushmeldinger, samtykke for Norsk pensjon og vise mobilbanken.
  • «Kamera» og «Bildebibliotek»: Appen trenger tilgang til kamera og bildebibliotek siden vi oppfordrer til å ta bilder flere steder under «Hjelp ved skade". 
  • «Lese kontaktene dine» og «Gjøre endringer i kontaktene dine»: Hvis du bruker funksjonen «Finn posisjon og ring meg» lager appen et kontaktkort der navnet er koordinatene der du befinner deg, og telefonnummeret er Gjensidiges. Så ringer appen til Gjensidige, og da viser telefonen kontaktkortet slik at du kan lese av koordinatene mens du er på telefonen med Gjensidige. Neste gang appen startes blir dette kontaktkortet slettet.
  • «Lese anropsloggen» og «Endre anropsloggen»: Ingen av funksjonene i appen leser eller endrer anropsloggen, men tillatelsen vises likevel. Dette skyldes oppsettet i app-butikken.

Tillatelser i Gouda-appen:

  • «Se nettverksforbindelser»: Brukes for å sjekke om enheten er tilkoblet internett, slik at du får tilgang til funksjoner i appen.
  • «Full nettverkstilgang»: Appen trenger tilgang til internett, slik at du får tilgang til funksjoner i appen.

E-post, nyhetsbrev og undersøkelser

E-post adresser betraktes som konfidensiell informasjon, og de vil ikke bli solgt eller distribuert til andre utenfor Gjensidige, med unntak av tredjepartsaktører og driftspartnere. Vi har en databehandleravtale med disse selskapene.

Vær skeptisk til e-poster som omhandler ditt kundeforhold hos oss, og som kommer fra ukjente avsendere. Av sikkerhetshensyn vil vi aldri be deg oppgi personlige opplysninger – som for eksempel fødselsnummer, kontonummer, brukernavn, PIN-kode eller helseopplysninger – via e-post. Dersom du mottar e-post som tilsynelatende er fra oss og som ber deg oppgi sensitiv informasjon, bør du være forsiktig.

Vi sender med jevne mellomrom ut e-post til våre kunder. Det vil noen ganger ligge aktive lenker i disse e-postene til for eksempel kundeundersøkelser, informasjon om relevante produkter, eller et elektronisk skadeskjema dersom du har meldt skade på internett. For å forhindre forsøk på phishing (svindel) er dette lenker som kun fører til sider med informasjon, ikke innloggingssiden eller nettbanken.

Bruk av fødselsdato og postnummer kan forekomme som en del av nødvendig informasjon i forbindelse med beregninger, tilbud eller lignende.

Les om e-postsvindel (phishing) på nettvett.no

Bas

Vi benytter Bas (tidligere Netlife Dialog) til å sende nyhetsbrev, markedsføring og kundeundersøkelser til din e-postadresse. Avsenderen er da bedrift.gjensidige@gjensidige.noikkesvar.survey@gjensidige.no eller gjensidige.privat@gjensidige.no. Åpner du nettversjonen av e-posten, vises denne på domenene goto.nettsvar.no eller g.nettsvar.no. Holder du markøren over en artikkel på disse sidene, vil du i tillegg kunne se domenet gjensidige.epostklikk.no eller respons.gjensidige.no.

Gjensidige sender ut varslene du får når du har mottatt nye dokumenter i postkassen din på gjensidige.no. Avsender er da no-reply@gjensidige.no

Ipsos, Opinion, Kantar og Questback

Vi samarbeider med analysebyråene Ipsos, Opinion og Kantar ved gjennomføring av kundeundersøkelser. Avsenderen er da henholdsvis noreply@ipsos.no, survey@opinion.no eller survey@norskgallup.no

I tillegg bruker vi Questback som et verktøy for gjennomføring av undersøkelser, utsending av invitasjoner og lignende. Avsenderen er feedback@questback.net, og undersøkelsen besvares på domenet: https://response.questback.com/

Ansvar ved feil, mangler og tilgjengelighet

Vi anser informasjonen på gjensidige.no som pålitelig, men kan likevel ikke garantere at informasjonen til enhver tid er korrekt, fullstendig eller tilgjengelig. Gjensidige fraskriver seg derfor ethvert ansvar for feil, mangler og manglende tilgjengelighet på sidene.

Gjensidige.no er kun rettet mot kunder i Norge, med mindre annet uttrykkelig fremgår. 

På gjensidige.no finnes det lenker til nettsider som er utarbeidet eller publisert av tredjeparter. Vi påtar oss ikke noe ansvar for materialet som ligger utenfor våre nettsider og fraskriver oss ethvert ansvar for feil, mangler og manglende tilgjengelighet på disse tredjepartssidene.