Hopp til innhold

Personvern og sikkerhet på gjensidige.no

Vi tar sikkerheten din på alvor og du kan føle deg trygg når du besøker nettsidene våre. 

SSL-kryptering

Når du går inn på nettsidene våre startes en sikker sesjon (SSL-kryptering) automatisk. Du kan forsikre deg om at sidene er kryptert (https) ved å klikke på hengelåssymbol som vises i nettleseren din – den er som oftest plassert nederst i høyre hjørne eller i adressefeltet. Du skal da få se et sikkerhetssertifikat utstedt av Buypass til www.gjensidige.no.

Informasjonskapsler

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på nettsidene våre. Vi har en egen side som forklarer hva informasjonskapsler er og hvordan vi bruker dem.

Dine elektroniske spor

Opplysninger om hva du har gjort på våre nettsider blir lagret. Dataene brukes til å lage rapporter og analyser, forbedre våre digitale tjenester og tilpasse innhold og budskap på nettsidene best mulig til deg og ditt kundeforhold. 

Vi samler blant annet inn

  • IP-adresser
  • dato og klokkeslett
  • nettlesertype og maskinvare
  • hvilken lenke du brukte for å komme til gjensidige.no
  • adferd på sidene

Opplysningene vil bli logget og kan identifisere individuelle brukere.

Du kan bli oppringt etter prisberegning

Hvis du avbryter en prisberegning på andre måter enn ved å bruke lenken «Avbryt», kan det hende at en av våre kunderådgivere kontakter deg med et tilbud basert på din prisberegning.

Er du ikke kunde i Gjensidige, og har reservert deg i reservasjonsregisteret i Brønnøysund, kontakter vi deg ikke. Har du reservert deg i Gjensidige, kontakter vi deg heller ikke.

Ansvar ved feil, mangler og tilgjengelighet

Vi anser informasjonen på gjensidige.no som pålitelig, men kan likevel ikke garantere at informasjonen til enhver tid er korrekt, fullstendig eller tilgjengelig. Gjensidige fraskriver seg derfor ethvert ansvar for feil, mangler og manglende tilgjengelighet på sidene.

Gjensidige.no er kun rettet mot kunder i Norge, med mindre annet uttrykkelig fremgår. 

På gjensidige.no finnes det lenker til nettsider som er utarbeidet eller publisert av tredjeparter. Vi påtar oss ikke noe ansvar for materialet som ligger utenfor våre nettsider og fraskriver oss ethvert ansvar for feil, mangler og manglende tilgjengelighet på disse tredjepartssidene.