Hopp til innhold

– Gjensidige gjør arbeidsdagen min lettere

Tradesolution og økonomisjefen deres, Eva Bauer Jakobsen, er svært fornøyd med å ha både pensjon og forsikring i Gjensidige, og anbefaler gjerne andre å bytte til oss.

Eva Bauer Jakobsen fra Tradesolutions, anbefaler gjerne andre å flytte pensjon og forsikring til Gjensidige.

– Rådgiverne våre, Jonas og Eddie, gjør en utrolig god jobb. De har en enorm kompetanse om pensjon og forsikring, og gjør arbeidsdagen min lettere, sier Bauer Jakobsen.

I tillegg til å være økonomisjef, er Eva Bauer Jakobsen også HMS-ansvarlig og har det overordede HR-ansvaret for Tradesolution sine 65 ansatte. Teknologiselskapet driver med utvikling av IT-tjenester, tett tilpasset aktørene i norsk dagligvare og servering.

Viktig ansattgode

Tradesolution bruker pensjon og forsikring aktivt som et ansattgode, og regner hjem blant annet kostnadene på forsikring i lavere sykefravær.

– Privat helseforsikring er ganske dyrt, og ikke alle vil prioritere det selv.

– Vi ser også at forsikring for “annen sykdom”, som også innebærer psykisk sykdom, er viktig. Samfunnet har blitt mer komplekst, og det er lettere å gå på en smell. Da er det godt for de ansatte å slippe å være bekymret for at de må selge huset i tillegg.

Helt genialt

Nå slipper jeg for eksempel å melde folk ut og inn, eller oppdatere lønnsendringer i pensjonsordningen, fordi Gjensidige henter informasjonen fra a-meldingen.

- Eva Bauer Jakobsen

I år ble Tradesolution sin pensjonsrapportering integrert med a-meldingen. Hvordan har opplevelsen av det vært?

– Det er helt genialt! Jeg har jo allerede for mye å gjøre, og nå slipper jeg for eksempel å melde folk ut og inn, eller oppdatere lønnsendringer i pensjonsordningen, fordi Gjensidige henter informasjonen fra a-meldingen. Dette er nok et eksempel på at timene mine er viktige, og nå sparer jeg tid og dermed penger. Dessuten minsker det muligheten for menneskelige feil. Det har kjempeverdi!

Hva vil du anbefale andre bedrifter til å gjøre med tanke på pensjon og forsikring?

– Da må dere ta kontakt med Gjensidige!

Dette sier kundene våre

Pensjon som trekkplaster

Jens Petter Reinertsen Landero håper at andre bedrifter ikke blir like opptatt av pensjon som dem.

- A-meldingen forandrer arbeidshverdagen min

– For meg er Gjensidiges integrasjon med a-meldingen en game changer!

A-meldingen sparer oss for mye tid

Nina Kroghrud i Avella, opplever integrasjonen med a-meldingen som enormt tidsbesparende.

Usikker på hva du trenger til de ansatte?

Pensjon er lovpålagt, men det er også et viktig ansattgode som hjelper bedriften med å tiltrekke og beholde de flinkeste folka. Ønsker du å snakke med noen, er de erfarne rådgiverne våre klare til å hjelpe deg.

Pensjon og forsikring er et viktig ansattgode.