Hopp til innhold

Vil du bli landslagsmaskot?

Vi søker fotballag fra hele Norge som får muligheten til å være maskoter under landskampene som spilles her hjemme - både for kvinne- og herrelandslaget. Vi ønsker å gi unge, lovende fotballspillere landet rundt et innblikk i hvordan det er å være Norges beste fotballspillere!

Hvor søker man?

Det er dessverre ikke åpent for søknader for øyeblikket. Vi legger ut informasjon på denne siden neste gang vi leter etter landslagsmaskoter. 

Målet med Landslagsmaskotene er å skape en felles fotballopplevelse for laget, utenom vanlige treninger og kamper. Håpet er at gutter og jenter skal motiveres til å fortsette å ha det gøy med fotball, samtidig som de får en opplevelse for livet. 

Kampdagen som maskot for fotballandslagene skal være både inspirerende og motiverende - uavhengig av hva som er ambisjonene på fotballbanen.

Hvem kan søke?

For å kunne søke må laget være i alderen 8-10 år.

Du som søker må være kunde i Gjensidige og ha en tilknytning til laget, for eksempel som trener, lagleder, mamma, pappa, besteforeldre eller annet. Søknaden må sendes inn på vegne av hele laget. 

Hva får en Landslagsmaskot oppleve?

Laget som blir plukket ut til å være landslagsmaskoter vil få en eksklusiv fotballopplevelse.

I tillegg til å være maskoter, vil laget få komme på innsiden av en landslagskamp, være lykkebringere og løpe ut på banen sammen med landslagsspillerne, de vil få spesialdesignet treningsdress og utstyr, samt egne landslagstrøyer.