Hopp til innhold

Gjensidige gir tilbake

«Gir tilbake» er et konsept der vi ønsker å gi noe tilbake til personer eller grupper i samfunnet som fortjener en ekstra oppmerksomhet. Konseptet går på tvers av alle våre sponsoravtaler.

Om prosjektet

Fristen for å søke om en drømmedag med Norges Fotballforbund har dessverre gått ut.

Samfunnsansvar har stått sentralt gjennom hele vår historie. Dette ansvaret er en naturlig konsekvens av vår rolle som et ledende forsikringsselskap. 

Vi har en lang tradisjon med å gi tilbake til kundene våre gjennom kundeutbytte, som formidles av vår største eier; Gjensidigestiftelsen.

Denne tradisjonen ønsker vi å ta vare på, også ved å gi tilbake gjennom sponsoravtalene våre slik at barn, unge og andre mennesker kan bli inspirert og få den oppmerksomheten de fortjener.

«Gir tilbake» er også en del av vår satsning på mental helse, der vi gjennom positive opplevelser ønsker å skape et lysglimt i hverdagen til enkeltpersoner og grupper i samfunnet vårt.

Gjensidige og friidrettsstjernene gir tilbake

Når du tror du bare skal snakke litt om idretten du driver med, men så bare...

Gullbillett til Håndballjentenes håndballskole

Maria (15) gikk gjennom noen tøffe måneder etter at hun mistet moren sin i 2021. Da var det ekstra fint å kunne overraske henne med en gullbillett til Håndballjentenes håndballskole.

Gjensidige og Håndballjentene gir tilbake

Det gikk hardt utover idretten da koronapandemien brøt ut, og aller hardest gikk det ut over de unge. Derfor ville vi sammen med Håndballjentene overraske unge håndballspillere med et helt spesielt møte.

Gjensidige og Håndballgutta gir tilbake

Helsevesenet stod i førstelinjen og gjorde en fantastisk jobb gjennom hele koronapandemien. Sammen med Håndballgutta ønsket vi å gi en oppmerksomhet til infeksjonsposten på St. Olavs hospital under Gjensidige Cup i november 2021.