Hopp til innhold

Publisert: 2.2.2023

A-meldingen forandrer arbeidshverdagen min

– For meg er Gjensidiges integrasjon med a-meldingen en game changer! Det kommer til å forandre arbeidshverdagen min, fordi jeg slipper å bekymre meg for dette, og det kommer til å spare meg for enormt med tid, smiler Cathrine Willersrud.

Willersrud er HR-rådgiver i Self Storage Group, et konsern som driver med utleie av minilager. Hun trodde først det hadde skjedd en feil da det ene datterselskapet var flyttet over til a-melding og hun ikke fikk til å endre inne på “Din bedrift”.

– Jeg ble så lykkelig da Espen i Gjensidige forklarte at det ikke var en feil, men den planlagte overgangen til a-meldingen, sier Willersrud.

 

Slipper manuell endring

Self Storage Group har 95 ansatte. Cathrine har pleid å logge inn på “Din bedrift” på gjensidige.no omtrent én gang i uka, for å legge til nye ansatte, avslutte de som har sluttet og endre lønn. I tillegg har hun endret reelt antall timer ved årsslutt. Nå slipper hun å gjøre dette, og det frigjør mye tid i en hektisk arbeidshverdag. Hun mener alle kan se frem til å bli flyttet over til a-meldingen

– Absolutt! Pensjon er viktig, og det har mye å si at det blir riktig fra første stund. Brukersidene til Gjensidige er også enkle og gir god oversikt, understreker hun.

Det hender jo at man glemmer å melde ut noen eller at lønnen ikke blir justert. Nå går det i stedet automatisk!

Cathrine Willersrud

Færre feil

Cathrine kommer fortsatt til å kontrollsjekke innimellom, men hun mener a-meldingen gjør feilmarginen mindre.

– Jeg har tidligere måttet logge inn for to selskaper, og da må man holde tunga rett i munnen. Det hender jo at man glemmer å melde ut noen eller at lønnen ikke blir justert. Nå går det i stedet automatisk!

 

Lurer du på hvordan a-melding fungerer? Her finner du svar på de oftest stilte spørsmålene om a-meldingen.

Dette sier kundene våre

Viktig støtte til nærmiljøet

– Pris er selvfølgelig alltid viktig, men vi er svært opptatt av bedriftenes bidrag til samfunnet også. Gjensidige er en viktig støttespiller for mange lokale lag og foreninger.

Usikker på hva du trenger til de ansatte?

Forsikring og pensjon er et viktig ansattgode.

Usikker på hva du trenger til de ansatte?

I veilederen vår kan du se hva som er vanlig for bedrifter i din bransje. Ønsker du å snakke med noen, er de erfarne rådgiverne våre klare til å hjelpe deg.