Hopp til innhold

Viktig støtte til nærmiljøet

Entreprenørfirmaet Brødrene Ulveseth, er veldig opptatt av nærmiljøet sitt. At Gjensidige støtter lokal idrett og kultur, er derfor et stort pluss for HR-lederen deres, Morten Eintveit. 

– Man bør se på verdiene til leverandørene sine, og velge en leverandør som står for det samme som bedriften, sier Eintveit.

– Pris er selvfølgelig alltid viktig, men vi er svært opptatt av bedriftenes bidrag til samfunnet også. Gjensidige er en viktig støttespiller for mange lokale lag og foreninger.

Gode tilbakemeldinger på appen

Morten Eintveit i Brødrene Ulveseth, er over snittet opptatt av pensjon, og anbefaler de ansatte å bruke Gjensidige-appen.

Hvilke valg har dere tatt angående pensjon i bedriften, og hvorfor?

– Vi er opptatt av å være en trygg arbeidsplass og det er viktig at de ansatte føler seg ivaretatt. Derfor sparer vi 4 % i innskuddspensjon og har uførepensjon som tilleggsdekning.

Han er over snittet opptatt av at de ansatte har kjennskap til pensjonen sin.

– Vi har fått gode tilbakemeldinger på Gjensidige-appen fra de ansatte. Der ser de lett hvilken pensjon de har, og hvilken avkastning de får. Jeg er opptatt av pensjon, og har mast litt på dem om å bruke appen. Den er veldig brukervennlig, og det er lett å velge for eksempel pensjonsprofil og tilleggssparing uten for mye trykking.

Positivt med a-meldingen

Hvordan har opplevelsen av integrasjonen med a-meldingen vært?

– Veldig bra. Vi har ikke hatt noen problemer, og det var veldig positivt å slippe å sende inn en ekstra rapport, svarer han.

– Det gikk greit før også, men med 135 ansatte er det fint med alt man slipper.

Dette sier kundene våre

Gikk for totalpakken

Totalpakken, inkludert en god pris, overbeviste Vibeke Solheim og ledergruppen om at Gjensidige var et godt valg.

– Vi bruker pensjon som trekkplaster

Jens Petter Reinertsen Landero håper at andre bedrifter ikke blir like opptatt av pensjon som dem.

– A-meldingen forandrer arbeidshverdagen min

– For meg er Gjensidiges integrasjon med a-meldingen en game changer!

Usikker på hva du trenger til de ansatte?

Pensjon er lovpålagt, men det er også et viktig ansattgode som hjelper bedriften med å tiltrekke og beholde de flinkeste folka. Ønsker du å snakke med noen, er de erfarne rådgiverne våre klare til å hjelpe deg.

Pensjon og forsikring er et viktig ansattgode.