Hopp til innhold

gjensidige-no.apps-int.gjensidige.io

Kasko

Kasko er vår mest solgte bilforsikring og en god forsikring for de aller fleste. Kaskoforsikring er lurt å ha dersom du har en relativt ny eller verdifull bil, og dekker de fleste skader. Kasko passer også godt for deg med elbil.

Hva dekker kaskoforsikringen?

Hva er forskjellen på kasko og delkasko?

Bil Delkasko anbefaler vi på biler med en lavere verdi og lav bonus, og er et rimeligere alternativ til Bil Kasko. Delkasko dekker blant annet skader på bilen din som skyldes brann, tyveri og glasskader. Forsikringen dekker derimot ikke uhell du har med bilen din, som du selv er skyld i. Slik som kollisjon, velting og utforkjøring.

Bil Kasko dekker slike uhell, og er lurt å ha dersom du har en nyere bil med høyere verdi. Forsikringen inkluderer også reparasjonsgaranti, totalskadegaranti, dekning for tapt eller skadet bilnøkkel, og en valgfri leiebildekning. 

Både Kasko og Delkasko inneholder den lovpålagte ansvarsforsikringen.

Egenandelsfordelen

Egenandel

Egenandelen er summen du må betale selv hvis du melder en skade. Standard egenandel ved skader på bilen din er 8 000 kroner. Kjøper du Kasko eller Pluss kan du velge egenandel selv.

Sjekk pris på bilforsikring

Hvis du har egenandelsfordel hos oss, betaler du 2 000 kroner mindre i egenandel hvis du kolliderer.

Du får egenandelsfordel:

Du kan bare bruke egenandelsfordelen én gang per år.

Bil Pluss – vår mest komplette bilforsikring

Hvis du ønsker enda mer omfattende dekninger enn Bil Kasko anbefaler vi Bil Pluss, som er vår beste bilforsikring. Forsikringen er for deg som har en nyere bil og ønsker ekstra trygghet. Du kan kjøpe Bil Pluss hvis bilen din er under 10 år. 

Bil Pluss inneholder alle dekningene fra Bil Kasko, inkludert den lovpålagte ansvarsforsikringen. I tillegg får du blant annet erstatning for skader på bilen ved:

  • plutselige og uforutsette skader som gjør at du ikke får kjørt bilen, for eksempel skader på motor, girkasse og høyspentbatterier
  • skader som er påført av en ukjent person mens bilen din sto parkert
  • gjenstående startleie hvis bilen du leaser blir stjålet eller totalskadet

Alminnelige vilkår og produktark

Alminnelige vilkår og produktark er like for alle. Dokumentene skal gjøre det lettere for deg å sammenligne hva forsikringene dekker. De er ikke en del av forsikringsavtalen din.

Fullstendige vilkår

Informasjonen på denne siden er forenklet og forkortet. Det er alltid de fullstendige vilkårene dine som gjelder. Disse er basert på informasjon du oppgir i forkant av kjøpet. 

Du kan laste ned fullstendige vilkår etter at du har sjekket pris.