Hopp til innhold

Forsikringer for Tekna-medlemmer

Overraskelser kan skje i ferien også. Gjør som over 70 % av Tekna-medlemmene og gå sommeren trygt i møte med gode fordeler og rabatter på forsikring hos oss.

Gode medlemspriser

Ekstra rabatter for unge medlemmer

Vi deler overskuddet med kundene våre

I fjor fikk kundene våre utbetalt 11,1 % av det de betalte for skadeforsikringer i 2023

Sjekk medlemspris på forsikringer som hører sommeren til

Se flere forsikringer

Mest kjøpte

Bilforsikring

Med bilforsikring hos oss får du rask bonusopptjening, maks 10 % bonustap ved skade og veihjelp når du trenger det. Som Tekna-medlem får du ekstra god rabatt på bilforsikring.

Tekna Innbo

Tekna Innbo er identisk med vår beste innboforsikring, Innbo Pluss, med ekstra god pris for Tekna-medlemmer. Den inkluderer blant annet tjenesten Online Trygghet som hjelper deg med å overvåke og beskytte opplysningene dine mot ID-tyveri og misbruk på nettet.

Tekna Reise

Tekna Reise er identisk med Gjensidiges beste reiseforsikring Reise Pluss, men til en veldig god Tekna-pris. Forsikringen gjelder fra du går hjemmefra og inkluderer blant annet Online lege på reise.​

Personforsikringer

Tekna Livsforsikring

Tekna Livsforsikring bidrar til å sikre familien din økonomisk hvis du dør. Etterlatte kan for eksempel velge å redusere gjeld og dermed få en større mulighet til å beholde boligen.

Tekna Uførekapital med forskudd

Jo yngre og jo mer gjeld du har, desto viktigere. Forsikringen gir månedlige utbetalinger ved arbeidsuførhet og en engangsutbetaling dersom du blir varig arbeidsufør.

Tekna Familieulykkesforsikring

En ulykkesforsikring som sikrer hele familien en utbetaling i tilfelle av varig invaliditet som følge av ulykke.

Tekna Behandlingsforsikring

Slipp lange helsekøer og få god oppfølging i ettertid. Som Tekna-medlem får du ekstra gunstig pris på Behandlingsforsikring. Om du ønsker samme forsikring for ektefelle, samboer eller partner får han eller hun samme pris som deg. 

Alvorlig sykdom

Hvis du får en alvorlig diagnose som dekkes av denne forsikringen, for eksempel kreft eller hjerneslag, får du en engangsutbetaling. Utbetalingen kan for eksempel gjøre det lettere for din nærmeste å ta seg fri fra jobb for å være sammen med deg.

Andre forsikringer med Tekna-priser

Elsparkesykkelforsikring

Det er lovpålagt å forsikre elsparkesykler og andre små elektriske kjøretøy med en ansvarsforsikring. Som Tekna-medlem får du 20 % rabatt. Forsikringen dekker blant annet skader på andres eiendom/eiendeler og personskader.

Husforsikring

Vi tilbyr to husforsikringer: Hus og Hus Pluss. I tillegg til avtalerabatten, får du en spesielt gunstig pris på begge forsikringene. Helsehjelp 24/7, som blant annet gir deg fri tilgang til videokonsultasjoner med psykolog og lege, er inkludert.

MC-forsikring

MC-kasko er vår beste MC-forsikring og gir deg maks 10 % bonustap ved skade, rask bonusopptjening og veihjelp når du trenger det. Som Tekna-medlem får du 20 % rabatt på MC-forsikring.

Hytteforsikring

Vi tilbyr hytteforsikringene Hytte og Hytte Pluss, og du får ekstra god pris som Tekna-medlem. Innboforsikring for hytte er inkludert i forsikringen med en forsikringssum på 1,5 millioner kroner.

Båtforsikring

En god båtforsikring skal gi ekstra trygghet for båten din — og for deg. Derfor er både person- og båtredning alltid inkludert hos oss. Vi dekker også totalskadegaranti. Det betyr at du får en helt ny båt hvis reparasjonen koster mer enn 60 % av båtens nypris.

Hundeforsikring

Hundeforsikringen vår er fleksibel og du kan kombinere de dekningene som passer best for deg og hunden din. Tilgang til videosamtaler med veterinær er inkludert i forsikringen.

For deg som er mellom 18 og 29 år

Tekna har forhandlet frem spesielt gode betingelser for deg som er mellom 18 og 29 år. Derfor kan du kjøpe forsikringer til svært lave medlemspriser.

Forsikringer for Tekna-studenter

Som student og medlem i Tekna er forsikringen Student Uførekapital inkludert i medlemskapet. Du kan også velge mellom innboforsikring eller tyveriforsikring for PC, nettbrett og mobil.

Ønsker du rådgivning?

Uansett om du ønsker å bestille en grundig gjennomgang av forsikringsbehovene dine eller få rask og god rådgivning, er vi her for å hjelpe deg.

Har du egen bedrift?

Er du selvstendig næringsdrivende og medlem i Tekna, får du gode rabatter på bedriftsforsikring hos oss.

Er du ikke Tekna-medlem?

Fordelene gjelder for deg som er Tekna-medlem. Gjør som over 100 000 andre teknologer og naturvitere, bli medlem i Tekna. Fagforeningen som gjør både studielivet, jobbhverdagen og fritiden din bedre!