Hopp til innhold

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For å gi deg en god opplevelse og sørge for at alt fungerer som det skal på nettsidene våre, bruker vi informasjonskapsler. På denne måten kan vi forbedre nettsidene og vise deg mer relevant innhold og markedsføring. Du kan alltid endre valgene dine og lese mer om informasjonskapsler.

Innboforsikring for hytte

Du har gjerne mer verdier på hytta enn du tror. Mange hytter står uten tilsyn store deler av året. Derfor gir innboforsikring for hytte deg en ekstra trygghet.

Hva dekker innboforsikringen for hytte?

Innbo Hytte

Vår enkleste innboforsikring for hytte.

Innbo Hytte Pluss

Vår beste innboforsikring for hytte. Dekker blant annet uhellskader, og bekjempelse av veggedyr, skjeggkre og kakerlakker.

Hva dekker innboforsikringen for hytte?

Innbo Hytte

Vår enkleste innboforsikring for hytte.

Egenandel

Med Innbo Hytte kan du velge egenandel fra 4 000 kroner opp til 8 000 kroner. Mens Innbo Hytte Pluss lar deg velge egenandel fra 2 000 kroner til 8 000 kroner. Øker du egenandelen, får du lavere pris på forsikringen din.

Forsikringen dekker ikke

  • Svimerker og gnistskader som ikke skyldes brann
  • Skade som skyldes søl 
  • Skade som skyldes kondens
  • Punktering av isolérglass
  • Skade på utett våtrom, men følgeskader er dekket

Alminnelige vilkår og produktark

Fullstendige vilkår

Informasjonen på denne siden er forenklet og forkortet. Det er alltid de fullstendige vilkårene dine som gjelder. Disse er basert på informasjon du oppgir i forkant av kjøpet. 

Du kan laste ned fullstendige vilkår etter at du har sjekket pris.

Alminnelige vilkår og produktark er like for alle. Dokumentene skal gjøre det lettere for deg å sammenligne hva forsikringene dekker. De er ikke en del av forsikringsavtalen din.

Hytteforsikring

Hytteforsikringen vår har fullverdi­garanti og sikrer deg mot brann, tyveri og naturskader. Hytte Pluss er vår beste hytteforsikring, og den dekker blant annet skadedyrinsekter, sopp- og råteskader.