Hopp til innhold

Velkommen til Gjensidige

Som Nordea-kunde er du allerede opptatt av kvalitet og god service. Velger du å flytte forsikringene dine til oss, vil du bli fornøyd.

Gode samlerabatter og medlemsfordeler

Raskt og godt skadeoppgjør

Eneste forsikringsselskapet som deler ut kundeutbytte

Erfaring gir trygghet

Samarbeid med Nordea

Når Nordens største bank samarbeider med Norges største forsikringsselskap, er det til det beste for deg. Ved å kombinere ekspertise og erfaring, tilbyr vi finansiering av det du drømmer om – og forsikrer det du er glad i. 

Vi sikrer tingene til folk, og det har vi gjort i over 200 år. Det viktigste for oss er å bidra til at du føler deg så godt forberedt som mulig. Og hvis uhellet først er ute, er vi der for å gi deg den gode og raske hjelpen du trenger.

Sjekk pris og kjøp forsikring

Ønsker du rådgivning?

Uansett om du ønsker å bestille en grundig gjennomgang av forsikringsbehovene dine eller få rask og god rådgivning, er vi her for å hjelpe deg.

Få opptil 18 % rabatt på forsikringene dine

Få opptil 18 % rabatt hvis du samler flere forsikringer hos oss, og 10 % rabatt allerede fra første kjøp. Les mer om hvordan du blir med i fordelsprogrammet vårt.

Kundeutbytte – en super kundefordel

I år får kundene våre utbetalt 11,1 % av det de betalte for skadeforsikringene sine i 2023. Les mer og sjekk hva du ville fått utbetalt hvis du hadde hatt skadeforsikringer hos oss.