Hopp til innhold
Mor og datter sitter på trappa utenfor huset. De smiler og holder en kaffekopp

Vi har Norges mest fornøyde forsikrings­kunder!

Lurer du på hvilket forsikringsselskap det er best å være kunde i? I følge flere undersøkelser er det vi som har de mest fornøyde kundene.

Norsk kundebarometer

Handelshøyskolen BI måler årlig kundetilfredshet og lojalitet blant norske kunder med forskningsprosjektet Norsk kundebarometer. For femte året på rad viser undersøkelsen at vi har Norges mest fornøyde forsikringskunder.

KSIndex

Norsk Kundeserviceindeks (KSIndeks) er Norges største kundeserviceundersøkelse. Den måler eksisterende kunders opplevelse av servicen som er blitt gitt av bedriftens kundesenter. I 2024 fikk vi prisen for Norges beste kundeservice i kategorien Forsikring.

EPSI

EPSI har i mange år målt kunders erfaring med ulike bedrifter. Undersøkelsen for 2023 viser at vi kommer på en delt 3.plass, men har høyest kundetilfredshet blant de største forsikringsselskapene i Norge.

Forsikrings­undersøkelsen

Norstat har på vegne av Schibsted blant annet undersøkt befolkningens tanker om fremtiden og hva forsikringstakeren tenker. Undersøkelsen for 2023 viser at vi har de mest tilfredse forsikringskundene i Norge.

Norsk bærekraftsbarometer

Forskningsprosjektet Norsk bærekraftsbarometer fra Handelshøyskolen BI måler årlig hvor bærekraftige norske bedrifter er sett fra kundenes ståsted. I 2024 viser undersøkelsen at vi er best på bærekraft i forsikringsbransjen.

Takk for tilliten!

Vi er veldig glade og stolte over at kundene våre er så fornøyde, men vi skal ikke ligge på latsiden av den grunn. Vi skal fortsette å jobbe for å være det beste forsikringsselskapet å være kunde i!

Som kunde hos oss kan du få flere fordeler og rabatter

Kundeutbytte – en super kundefordel

I år får kundene våre utbetalt 11,1 % av det de betalte for skadeforsikringene sine i 2023. Les mer og sjekk hva du ville fått utbetalt hvis du hadde hatt skadeforsikringer hos oss.

Få opptil 18 % rabatt på forsikringene dine

Få opptil 18 % rabatt hvis du samler flere forsikringer hos oss, og 10 % rabatt allerede fra første kjøp. Les mer om hvordan du blir med i fordelsprogrammet vårt.

Medlemsfordeler

Vi har gode samarbeidsavtaler med et stort antall bransjeforeninger, forbund og organisasjoner. Avtalene sikrer deg som medlem og kunde i Gjensidige gode rabatter på forsikring.

Ønsker du rådgivning?

Uansett om du ønsker å bestille en grundig gjennomgang av forsikringsbehovene dine eller få rask og god rådgivning, er vi her for å hjelpe deg.