Hopp til innhold
Jente sitter med Ipad i fanget

Verdigjenstands­forsikring

Forsikring for deg som har høreapparat, briller, klokke, smykke eller andre verdifulle eiendeler som du er ekstra redd for, og som du ofte tar med deg utenfor boligen. 

Er eiendelene mine godt nok dekket av innboforsikringen min?

Ja, i mange tilfeller vil de være det.

Innbo Pluss dekker tyveri i hele Norden inntil 30 000 kroner, men dekker inntil valgt innbosum hvis eiendelen blir stjålet fra boligen din.

Innbo Pluss dekker også skader som skyldes uhell inntil 30 000 kroner i hele verden, men dekker inntil valgt innbosum hvis eiendelen blir skadet i boligen din.
 

Når bør jeg vurdere å kjøpe en verdigjenstandsforsikring?
 

Ønsker du å få erstatning for eiendeler som du kan miste, eller eiendeler med en verdi over 30 000 kroner som du tar med deg ut av boligen din, bør du kjøpe verdigjenstandsforsikring.

Hvilke gjenstander kan jeg forsikre?

Det er mange gjenstander som kan forsikres, for eksempel:

  • Briller
  • Bunad
  • Fotoutstyr
  • Høreapparat
  • Jaktvåpen
  • Klokke
  • Musikkinstrument
  • PC / Mac
  • Smykke
  • Sykkel

Flyr du drone?

Ansvarsforsikring er lovpålagt for deg som bruker droner på fritiden. 

Les mer om droneforsikring.

Verdigjenstand

Gir deg erstatning hvis gjenstanden din blir skadet, stjålet eller mistet. Fast egenandel er 1 000 kroner.

Hva dekker verdigjenstandsforsikring?

Vilkår

Fullstendige vilkår

Informasjonen på denne siden er forenklet og forkortet – det er alltid de fullstendige vilkårene dine som gjelder. Disse er basert på informasjon du oppgir i forkant av kjøpet. Du kan laste ned fullstendige vilkår etter at du har sjekket pris.

Alminnelige vilkår og produktark

Alminnelige vilkår og produktark er like for alle. Dokumentene skal gjøre det lettere for deg å sammenligne hva forsikringene dekker. De er ikke en del av forsikringsavtalen din.

Fikk du svar på det du lurte på?

Er det informasjon du ikke finner eller synes er uklar? Gi en tilbakemelding og hjelp oss med å gjøre siden for verdigjenstandsforsikring enda bedre! Det tar kun et par minutter.

Fordeler og rabatter

Kundeutbytte – en super kundefordel

I år får kundene våre utbetalt 11,1 % av det de betalte for skadeforsikringene sine i 2023. Les mer og sjekk hva du ville fått utbetalt hvis du hadde hatt skadeforsikringer hos oss.

Få opptil 18 % rabatt på forsikringene dine

Få opptil 18 % rabatt hvis du samler flere forsikringer hos oss, og 10 % rabatt allerede fra første kjøp. Les mer om hvordan du blir med i fordelsprogrammet vårt.

Mor og datter sitter på trappa utenfor huset. De smiler og holder en kaffekopp

Vi har Norges mest fornøyde forsikringskunder!

Lurer du på hvilket forsikringsselskap det er best å være kunde i? I følge flere undersøkelser er det vi som har de mest fornøyde kundene.