Hopp til innhold

Tjenester inkludert i forsikringene

Det hadde vært dumt om vi bare var der for deg du når trenger erstatning. Derfor har vi inkludert flere nyttige ekstratjenester i forsikringene våre.

Personforsikring

Helsehjelp 24/7

Helsehjelp 24/7 gir deg fri bruk av videokonsultasjon med lege, og tilgang på psykolog fra Dr.Dropin. Tjenesten er inkludert i flere av forsikringene våre.

Online lege

Hvis du har behandlingsforsikring, får du fri bruk av Eyr Online lege. Via appen Eyr kan du snakke med legen når og hvor det måtte passe deg – også når du er på ferie i utlandet.

Online mental helsehjelp

Styrk den mentale helsen din med digitale selvhjelpsprogrammer, kombinert med korte psykologsamtaler over video. Tjenesten er inkludert i flere av våre personforsikringer.

Barneforsikring

Psykologhjelp for ungdom og foreldre

Hvis du har barn mellom 12 og 15 år som har det vanskelig, får dere hvert år fem kostnadsfrie konsultasjoner med online psykolog fra Dr.Dropin. Tjenesten er inkludert i barneforsikringen vår.

Online psykolog for ungdom

Barn over 16 år får fem videosamtaler per år med Online psykolog. Tjenesten er kostnadsfri og tilgjengelig for barn som er dekket av barneforsikringen vår.

Hjelp ved ID-tyveri

Barn over 13 år som har blitt utsatt for ID-tyveri, kan få hjelp av våre rådgivere som kontakter kreditorer og avviser alle betalingskrav og betalingsanmerkninger. Tjenesten er kostnadsfri og tilgjengelig for barn som er dekket av barneforsikringen vår.

Nettsikkerhet

Barn over 13 år kan få profesjonell hjelp fra rådgivere til å få fjernet uønsket og krenkende materiell fra nett, for eksempel bilder som har kommet på avveie. Tjenesten er kostnadsfri og tilgjengelig for barn som er dekket av barneforsikringen vår.

Reiseforsikring

Online lege på reise

Er du på reise utenfor Norge og opplever mindre tilfeller av sykdom eller skade, får du rask tilgang til lege via appen Eyr. Tjenesten er inkludert i reiseforsikringene våre. Har du familiedekning gjelder den for hele familien.​

SmartDelay+

Med reiseforsikring hos oss får du inkludert tjenesten SmartDelay+. Da får du tilgang til flyplasslounge med gratis mat, drikke, wifi og lading, hvis flyet ditt blir forsinket.

Døgnåpen alarmsentral

Har du reiseforsikring hos oss og blir syk eller skadet på reise, får du tilgang på vår døgnåpne alarmsentral. Det sikrer deg rask og effektiv assistanse døgnet rundt, 365 dager i året. 

Innboforsikring

NAF Sykkelregister

Du får kostnadsfri registrering av sykler i husstanden i NAF Sykkelregister. Det reduserer sjansen for at sykkelen blir stjålet og øker
sjansen for å få den tilbake hvis den blir stjålet.

Online Trygghet

Med Online Trygghet får du hjelp til å overvåke og beskytte opplysningene dine mot ID-tyveri og misbruk på nett.

Husforsikring

Helsehjelp 24/7

Helsehjelp 24/7 gir deg fri bruk av videokonsultasjon med lege, og tilgang på psykolog fra Dr.Dropin. Tjenesten er inkludert i flere av forsikringene våre.

Dyreforsikring

En kvinne forsøker å få kontakt med hunden sin som ser bort

Online veterinær

I samarbeid med FirstVet og Bjerke Dyrehospital får du som har dyreforsikring i Gjensidige, konsultasjon med online veterinær hvis kjæledyret ditt blir sykt eller skadet.

SMS-varsel

Uvær

Vi sender deg uværsvarsling på SMS slik at du kan unngå skader eller praktiske problemer. Tjenesten er kostnadsfri for kunder som har bil-, hus-, eller hytteforsikring.

Flom

Vi sender deg kostnadsfrie flomvarsler på SMS hvis du bor i et område hvor det er fare for flom.