Hopp til innhold

Tjenester inkludert i forsikringene

Når du kjøper forsikring hos oss, kan du få tilgang på tjenester som kan gi deg hjelp og støtte slik at hverdagen din blir litt enklere.

Helsehjelp 24/7

Helsehjelp 24/7 er inkludert i flere av forsikringene våre. Tjenesten gir deg blant annet fri bruk av videokonsultasjon med lege og tilgang på psykolog fra Dr.Dropin. 

Online lege

Hvis du har behandlingsforsikring, får du fri bruk av Eyr Online lege. Via appen Eyr kan du snakke med legen når og hvor det måtte passe deg – også når du er på ferie i utlandet.

Online veterinær

I samarbeid med FirstVet og Bjerke Dyrehospital får du som har dyreforsikring i Gjensidige, konsultasjon med online veterinær hvis kjæledyret ditt blir sykt eller skadet.

Online mental helsehjelp

Online mental helsehjelp er en digital psykologtjeneste som hjelper deg med å styrke din mentale helse. Tjenesten er inkludert i flere av våre personforsikringer.

Psykologhjelp for ungdom og foreldre

Hvis du har barn mellom 12 og 15 år som har det vanskelig, får dere hvert år fem kostnadsfrie konsultasjoner med online psykolog fra Dr.Dropin. Tjenesten er inkludert i barneforsikringen vår.

Online psykolog for ungdom

Barn over 16 år får fem videosamtaler per år med Online psykolog. Tjenesten er kostnadsfri og tilgjengelig for barn som er dekket av barneforsikringen vår.

Hjelp ved ID-tyveri

Barn over 16 år som har blitt utsatt for ID-tyveri, kan få hjelp av våre IT-rådgivere som kontakter kreditorer og avviser alle betalingskrav og betalingsanmerkninger. Tjenesten er kostnadsfri og tilgjengelig for barn som er dekket av barneforsikringen vår.

Nettsikkerhet

Barn over 16 år kan få profesjonell hjelp fra IT-rådgivere til å få fjernet uønsket og krenkende materiell fra nett, for eksempel bilder som har kommet på avveie. Tjenesten er kostnadsfri og tilgjengelig for barn som er dekket av barneforsikringen vår.

Online Trygghet

Med Online Trygghet får du hjelp til å overvåke og beskytte opplysningene dine mot ID-tyveri og misbruk på nettet. Tjenesten er inkludert i Innbo Pluss, Innbo Ung, YS Innbo og Tekna Innbo.

Online lege på reise

Er du på reise utenfor Norge og opplever mindre tilfeller av sykdom eller skade, får du rask tilgang til lege via appen Eyr. Tjenesten er inkludert i reiseforsikringene våre. Har du familiedekning gjelder den for hele familien.​

Vår døgnåpne alarmsentral

Har du reiseforsikring hos oss og blir syk eller skadet på reise, får du tilgang på vår døgnåpne alarmsentral. Det sikrer deg rask og effektiv assistanse døgnet rundt, 365 dager i året. 

SMS-varsel om uvær

Vi sender deg uværsvarsling på SMS slik at du kan unngå skader eller praktiske problemer. Tjenesten er kostnadsfri for kunder som har bil-, hus-, eller hytteforsikring.

SMS-varsel om flom

Vi sender deg kostnadsfrie flomvarsler på SMS hvis du bor i et område hvor det er fare for flom.

SMS-varsel om flom

Vi sender deg kostnadsfrie flomvarsler på SMS hvis du bor i et område hvor det er fare for flom.