Rørentreprenørene Norge

Som medlem av Rørentreprenørene får du gode rabatter på forsikringer hos oss. Rørentreprenørene Norge og Gjensidige tilbyr også et målrettet opplæringsprogram for deg som vil bli en Vannskadesikker Rørentreprenør. 

Default

Hvilke fordeler får du?

Rabatt på forsikringer

  • Som medlem i Rørentreprenørene Norge får du 20 % rabatt på næringslivs­forsikringer

Vilkårsfordeler

Som samarbeidspartner med Rørentreprenørene har Gjensidige de beste ansvarsvilkårene for en rørleggerbedrift. Det viktigste for en rørleggerbedrift er at ansvarsforsikringen dekker skaden når vannskaden har oppstått, og ikke begrenses av sikkerhetsforskrifter.

  • Gjensidige har ingen begrensninger i sikkerhetsforskriftene som kan medføre manglende erstatning ved en vannskade

Kurs i vannskadeforebygging

Rørentreprenørene Norge og Gjensidige tilbyr et kurs i vannskadesikring. Gjennomfører du opplæringsprogrammet vårt, kan du bli en Vannskadesikker Rørentreprenør som vi anbefaler videre.

På kurset lærer du om de vanligste rørleggerfeilene som fører til vannskader. Du får opplæring i rutiner for egenkontroll­ og de elektroniske sjekklistene.

Vannskadesikker Rørentreprenør

Gjennomfører du kurset, vil du få et kvalitetsstempel som en "Vannskadesikker Rørentreprenør" som gjør deg attraktiv overfor kundene dine.

Når du har gjennomgått kurset, vil du ha dyptgående kunnskap om vannskade­forebygging, og rutiner som sikrer at du gjør en grundig og god jobb. Det betyr også at Gjensidige vil være interessert i å bruke deg som samarbeidspartner på egne oppdrag og anbefale deg til andre.

Se vår liste over Vannskadesikre Rørentreprenører

Relevante forsikringer

Du får kundeutbytte hos oss

Kundeutbytte er en fordel du oppnår om du har skadeforsikringer i Gjensidige – det eneste forsikringsselskapet i Norge der overskuddet deles med kundene.

Les mer om kundeutbytte

Default

Få gode rabatter på forsikringene våre

Tilbudsskjema

Snakk med en av våre rådgivere om hvilke forsikringer bedriften din bør ha. Oppgi hvilken organisasjon du er medlem i, så får du de rabattene dere har krav på.

* Påkrevde felter

Kontaktinformasjon