Ha med en ekspert på ferdigbefaring i det nye huset eller leiligheten din

Grundig gjennomgang med fornøydhetsgaranti

Det er en herlig følelse å endelig kunne flytte inn den nye i leiligheten eller huset du har ventet på, men før du kan lempe inn flyttelasset må du ta en grundig gjennomgang av boligen sammen med utbygger på ferdigbefaringen. Da er du ansvarlig for å finne feil og mangler, noe det gjerne er en del av også i nybygg. Om disse oppdages senere er det ikke sikkert du får reklamert, og da må du selv betale kostnaden. 

De fleste har ikke kompetansen som kreves for å finne feil og mangler, men vi kan hjelpe deg med dette. Lar du en av befaringsekspertene våre gå igjennom den nye leiligheten eller huset på ferdigbefaringen, kan du være trygg på at du får kvaliteten du har krav på. Befaringsekspertene våre gjennomfører mange tusen befaringer årlig, snakker utbyggers språk og kjenner til alle krav som utbyggeren har plikt til å oppfylle.

Dette gjør befaringseksperten

  1. Tar en grundig gjennomgang av leiligheten eller huset på ferdigbefaringen og avdekker feil og mangler
  2. Sjekker at feil er rettet av utbygger ved overtagelse
  3. Sjekker at du har fått dokumentasjonen du har krav på

Vi har fornøydhetsgaranti, og det vil si at hvis feilene som avdekkes ikke overstiger prisen for å ha med befaringsekspert, betaler du ingenting for tjenesten.

Få hjelp av befaringsekspert 

Fyll ut skjemaet og send det inn, så ringer vi deg for en uforpliktende prat.

I første omgang tilbyr vi tjenesten områder i og rundt Oslo. Grensene vi har satt er Moss i sør, Drammen i vest, Sundvollen, Hakkadal og Minnesund i nord og Blaker i øst. Er leiligheten eller huset du har kjøpt utenfor dette området, send allikevel inn skjemaet, så prøver vi å finne en løsning. Hus må være nytt og leiligheter må være i nybygg.

* Påkrevde felter

Velg boligtype
Om du ikke vet dette enda er det bare å la feltet stå blankt.