Kjøpt nytt hus eller leilighet i nybygg og skal på ferdigbefaring?

Grundig gjennomgang med fornøydhetsgaranti

Det er en herlig følelse å endelig kunne flytte inn den nye i leiligheten eller huset du har ventet på, men før du kan lempe inn flyttelasset må du ta en grundig gjennomgang av boligen sammen med utbygger på ferdigbefaringen. Da er du ansvarlig for å finne feil og mangler, noe det gjerne kan være del av – også i nybygg. Om disse oppdages senere er det ikke sikkert du får reklamert, og da må du selv betale kostnaden. 

De fleste har ikke kompetansen som kreves for å finne feil og mangler, men vi kan hjelpe deg med dette. Lar du en av befaringsekspertene våre gå igjennom den nye leiligheten eller huset på ferdigbefaringen, kan du være trygg på at du får kvaliteten du har krav på. Befaringsekspertene våre er sertifiserte takstkonsulenter som til sammen gjennomfører flere tusen befaringer årlig. De snakker utbyggers språk og kjenner til alle krav som utbyggeren må oppfylle. Vi har fornøydhetsgaranti, og det vil si at hvis feilene som avdekkes ikke overstiger prisen for å ha med befaringsekspert, betaler du ingenting for tjenesten.

Dette får du:

  1. En grundig gjennomgang av leiligheten eller huset på ferdigbefaringen. Befaringseksperten avdekker feil og mangler.
  2. Ved overtagelse sjekker befaringseksperten at utbygger har rettet feilene.
  3. Gjennomgang av dokumentasjonen du har fått fra utbygger slik at du kan være sikker på at du har fått det du har krav på.

Få hjelp av befaringsekspert 

Fyll ut skjemaet og send det inn, så ringer vi deg for en uforpliktende prat.

* Påkrevde felter

Velg boligtype
Vi tilbyr tjenesten i Oslo og deler av Viken for nybygget hus og leiligheter i nybygg.
Om du ikke vet dette ennå, er det bare å la feltet stå blankt.