Videokonsultasjon med Online veterinær

Nå dekker dyreforsikringene i Gjensidige videokonsultasjoner med veterinær via FirstVet – hvor enn du og kjæledyret ditt befinner dere. Du sparer tid, penger og unngår unødig stress.

Default

Få hjelp av en veterinær uten å møte opp på en klinikk

I samarbeid med FirstVet tilbyr vi tjenesten Online Veterinær for deg med hundeforsikring, katteforsikring, hesteforsikring eller kjæledyrforsikring. Hvis kjæledyret ditt blir sykt eller skadet kan du nå enkelt ha videosamtaler med veterinær. 

Konsultasjonen er kostnadsfri og inkludert i forsikringen om du har dekningen Behandling, eller Veterinærutgifter (gjelder ikke Hest Ulykke).

Hva kan online veterinær hjelpe med?

Noen ganger er det vanskelig å vite når du må oppsøke en veterinærklinikk og når du kan avvente situasjonen. Da er det godt å vite at du kan ha en videokonsultasjon med en veterinær. Online veterinær kan hjelpe deg med

  • råd og diagnose
  • henvisning til klinikk. Online veterinær utarbeider en rapport som sendes klinikken du henvises til slik at de er forberedt når du kommer. Du sparer dermed tid og unngår unødvendige undersøkelser.

Når får du hjelp?

 

  • For deg med hunde,- katte-, eller kjæledyrforsikring er tjenesten er åpen alle dager fra klokken 7- 24.
  • For deg med hesteforsikring får du hjelp fra veterinærene ved Bjerke Dyrehospital, og tjenesten er åpen alle dager, hele døgnet. 
     

Egenandel

Du betaler ingen egenandel for videokonsultasjonen.

Slik bestiller du time

  1. Last ned FirstVet-appen til mobilen eller nettbrettet ditt.
  2. Registrer deg med Bank-ID. 
  3. Appen henter informasjon om dyret fra forsikringsforholdet ditt, og du er klar for å bestille time når du har behov for det. 

Før konsultasjonen

Vær forberedt på at du kan bli spurt om

• rase, alder og kjønn (hvis kjæledyret ikke er forhåndsregistrert med egen konto i appen)
• kroppstemperatur
• allmenntilstand (trøtt, urolig, tungpustet, hoste osv)
• kløe, øre- eller øyeproblemer 
• matlyst, om den drikker mye, kaster opp, har diaré, om den tisser normalt

Du kan også laste opp film og/eller bilder.

Om FirstVet

FirstVet er en digital veterinærklinikk hvor du kan få online konsultasjon uansett hvor du befinner deg. På denne måten kan du raskt, rimelig og effektivt få en første vurdering av kjæledyrets behov, men også henvisning til nærmeste klinikk som kan hjelpe hvis det er behov for det.