Hopp til innhold
En kattunge sitter inni en kurv

Katteforsikring

Katteforsikring gir deg økonomisk støtte hvis katten din trenger behandling hos veterinær, mister bruksverdien som avlskatt, eller dør.

Sett sammen din egen katteforsikring

Når du sjekker pris, kan du kombinere forsikringene som passer deg best - du betaler kun for det du har bruk for. Velg mellom

  • Behandling, som gir deg erstatning for veterinærutgifter
  • Liv, som gir deg erstatning for død og tyveri. Du har også mulighet til å legge til Bruk (tap av bruksverdi).
  • Kattungekull, som gir deg erstatning for veterinærutgifter til kattungekull. Denne forsikringen kan kun kjøpes ved å ringe oss på 915 03 100.
Katteforsikringen gjelder over hele verden.

Behandling

Forsikringen gir erstatning for veterinærutgifter ut kattens levetid. Du får erstattet veterinærutgifter inntil 30 000 kroner årlig.

Hva dekker Behandling?

Liv

Forsikringen gir deg erstatning hvis katten din dør eller blir stjålet. Anbefales hvis du har en katt av høy verdi.

Hva dekker Liv?

Kattungekull

Forsikringen gir erstatning for veterinærutgifter til kattungene. Den kan kun kjøpes ved å kontakte oss på 915 03 100.

Hva dekker Kattungekull?

Veterinærbehandling

Hvis katten din venter kattunger, kan du kjøpe en engangsforsikring som dekker veterinærbehandling til kattungene. Du får dekket inntil 6 000 kroner per kattunge.

Forsikringen gjelder fra kattungene er 5 uker gamle og frem til de blir levert til ny eier, senest den dagen de er 15 uker gamle.

Kattemoren må være forsikret i Gjensidige for at du skal kunne kjøpe denne forsikringen.

Ofte stilte spørsmål

Vilkår

Fullstendige vilkår

Informasjonen på denne siden er forenklet og forkortet – det er alltid de fullstendige vilkårene dine som gjelder. Disse er basert på informasjon du oppgir i forkant av kjøpet. Du kan laste ned fullstendige vilkår etter at du har sjekket pris.

Alminnelige vilkår og produktark

Alminnelige vilkår og produktark er like for alle. Dokumentene skal gjøre det lettere for deg å sammenligne hva forsikringene dekker. De er ikke en del av forsikringsavtalen din.

Fikk du svar på det du lurte på?

Er det informasjon du ikke finner eller synes er uklar? Gi en tilbakemelding og hjelp oss med å gjøre siden for katteforsikring enda bedre! Det tar kun et par minutter.

Ønsker du rådgivning?

Uansett om du ønsker å bestille en grundig gjennomgang av forsikringsbehovene dine eller få rask og god rådgivning, er vi her for å hjelpe deg.

Fordeler og rabatter

Kundeutbytte – en super kundefordel

I år får kundene våre utbetalt 11,1 % av det de betalte for skadeforsikringene sine i 2023. Les mer og sjekk hva du ville fått utbetalt hvis du hadde hatt skadeforsikringer hos oss.

Få opptil 18 % rabatt på forsikringene dine

Få opptil 18 % rabatt hvis du samler flere forsikringer hos oss, og 10 % rabatt allerede fra første kjøp. Les mer om hvordan du blir med i fordelsprogrammet vårt.

Mor og datter sitter på trappa utenfor huset. De smiler og holder en kaffekopp

Vi har Norges mest fornøyde forsikringskunder!

Lurer du på hvilket forsikringsselskap det er best å være kunde i? I følge flere undersøkelser er det vi som har de mest fornøyde kundene.

Det er lurt å ha forsikring til katten, men ikke glem å forsikre deg selv og de du er glad i.