Hopp til innhold

Gjensidige Surnadal, Heim og Tingvoll

Vi er tilstede i ditt nærmiljø, og er eid av kundene våre. Fra våre kontor i Surnadal, Tingvoll, Halsanaustan og Kyrksæterøra, kan vi tilby deg god rådgivning og gjøre deg godt forberedt med forsikring.

Velkommen innom kontorene våre

Åpningstid og kontaktinformasjon

09.00 – 15.00

Telefon: 46 78 00 00 (fra 08.00 – 15.30)

E-post: sht@gjensidige.no

Postadresse: Øravegen 4, 6650 Surnadal

  • Halsanaustan: Landvegen
  • Tingvoll : Tingvollsenteret - Vågavegen 153
  • Kyrksæterøra: Øragata 13
  • Surnadal: ALTI Surnadal - Øravegen 4

Om oss

Skadeforebygging og tilskudd

Vi setter pris på at våre kunder satser på skadeforebyggende tiltak. Hvis du trenger batterier til dine røykvarslere er du velkommen innom et av våre kontorer for å hente de du trenger.

I tillegg gir vi tilskudd til disse tiltakene:

  • Førstegangs el-kontroll bolig- privat og landbruk: kr.1.500
  • Overspenningsvern i sikringsskap, privat og landbruk: kr.1.500
  • Brannslukningsapparat: kr.200
  • Førstegangs el-kontroll m/termografering-næringsliv: 50% av kostnaden-maks kr.7.500

I tillegg til de lokale tilskuddene gir flere av tiltakene rabatter på forsikringene dine.

Gjensidige Surnadal, Heim og Tingvoll er et lokalt, selvstendig, kundeeid og kundestyrt forsikringsselskap. Selskapet har konsesjon i brann- og naturskadeforsikring, og har avtale med Gjensidige Forsikring om salg av øvrige person- og skadeforsikringer. Vi kan i dag tilby komplette forsikringsløsninger både til privat- og næringslivskunder, inkludert landbruket.

Selskapet er et resultat av sammenslåing av selskapene Gjensidige Surnadal, Halsa/Tingvoll og Hemne. Stiftelsesdato for selskapet er 28.3.1849, og vi har således hatt sammenhengende drift i nærmere 200 år.

Fordeler og rabatter

Kundeutbytte – en super kundefordel

I år får kundene våre utbetalt 11,1 % av det de betalte for skadeforsikringene sine i 2023. Les mer og sjekk hva du ville fått utbetalt hvis du hadde hatt skadeforsikringer hos oss.

Få opptil 18 % rabatt på forsikringene dine

Få opptil 18 % rabatt hvis du samler flere forsikringer hos oss, og 10 % rabatt allerede fra første kjøp. Les mer om hvordan du blir med i fordelsprogrammet vårt.

Regnskap og årsrapporter

Gjensidige Surnadal, Heim og Tingvoll utarbeider og offentliggjør utfyllende informasjon om selskapets økonomiske utvikling og finansielle stilling, både kvartalsvis og årlig.