Hopp til innhold

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For å gi deg en god opplevelse og sørge for at alt fungerer som det skal på nettsidene våre, bruker vi informasjonskapsler. På denne måten kan vi forbedre nettsidene og vise deg mer relevant innhold og markedsføring. Du kan alltid endre valgene dine og lese mer om informasjonskapsler.

Klar for sommerferie?

Vi har samlet noen nyttige tips, enten du skal tilbringe ferien utenlands, farte rundt i Norge eller nyte sommeren hjemme eller på hytta. 

Sommer på hjul eller til sjøs

Uansett om dere skal cruise rundt i bil, båt, MC, campingvogn, bobil eller på sykkel, er det viktig at fremkomstmiddelet er i god stand, så slipper dere forhåpentligvis kjedelige problemer eller farlige situasjoner underveis. 

Uansett hvor mye vi forbereder oss, så kan uhell og trøbbel skje. Da er det godt å vite hva man må gjøre for å få hjelp.

Sommer hjemme eller på hytta

For mange betyr ferietid tid for fiksing eller oppussing, enten på hytta eller hjemme. Og mens du pusser opp er det en ypperlig anledning til å samtidig utføre noen sikkerhetstiltak! Men du, husk å slappe av litt også da. 

Har du reiseforsikring?

Med reiseforsikring hos oss får du tjenesten SmartDelay+, som gir deg tilgang til flyplasslounge hvis flyet ditt blir forsinket. 

Er det en forsikring som er spesielt viktig å ha i sommerferien, så er det reiseforsikring. 

Forsikringen gjelder med en gang du går ut døra, enten du skal utenlands, på hytta eller på matbutikken. Du er dekket for blant annet tyveri, skader, uhell og forsinkelser.

Du får også personlig oppfølging fra alarmsentralen vår om du blir syk, skadet eller om det oppstår en krise mens du er på tur.