Hopp til innhold

Vår døgnåpne alarmsentral

Har du reiseforsikring hos oss og blir syk eller skadet på reise, får du tilgang på vår døgnåpne alarmsentral. Det sikrer deg rask og effektiv assistanse døgnet rundt, 365 dager i året. 

Du kan ringe alarmsentralen på +45 88 24 73 00

Trygghet på reisen

Alarmen vår er bemannet med språkkyndig personale, som sikrer deg rask assistanse mens du er på reise. Dette gjøres blant annet i samarbeid med legekorpset vårt, og uansett hvor i verden du har behov for hjelp. Vi har kontorer i alle de nordiske landene, og alarmsentralen ligger i København.

Alarmsentralen fokuserer på kompetent og personlig betjening. I størst mulig grad er det den samme servicekoordinatoren som følger saken fra begynnelse til slutt.

I tillegg til servicemedarbeiderne på alarmsentralen, har vi egne leger og sykepleiere som er klare til å hjelpe deg dersom det skulle oppstå behov for det. De kan rådgi både deg som kunde og dine nærmeste pårørende.

Kontakt alarmsentralen

Ring vår døgnåpne alarmsentral på telefon +45 88 24 73 00 hvis du trenger umiddelbar hjelp. Ellers kan du enkelt og raskt melde saken på nett.

Les mer om å melde skade på nett
Du får tilgang til alarmen vår hvis du har en av disse forsikringene

– Dra på tur uten? Aldri i livet!

Torgeir Flatjord var i ferd med å bestige et av verdens høyeste fjell. Så ble han plutselig syk. Les om Torgeirs opplevelse i møte med alarmsentralen vår.