Hopp til innhold
Et ungt par sitter på en benk og venter på toget. De smiler og ser på hverandre.

gjensidige-no.apps-int.gjensidige.io

Reise Ung

Reise Ung er for deg som er mellom 18 og 34 år. Med denne reiseforsikringen er du og eiendelene dine dekket på reise, både innenlands og utenlands – til en ekstra god pris.

Hjelp hvis du blir syk eller skadet på reise

Gjelder fra du drar hjemmefra

Svært god dekning ved forsinkelse

Hva dekker reiseforsikringen?

Du må bo i Norge og kjøpe reiseforsikringen før du reiser. Reise Ung har tilsvarende dekninger som vår beste reiseforsikring og gjelder på alle turer som varer i inntil 7 uker.

129 Kr

/mnd

Ofte stilte spørsmål

Vår døgnåpne alarmsentral

Med reiseforsikring hos oss får du tilgang på vår døgnåpne alarmsentral, i samarbeid med vårt eget legekorps. Da får du personlig assistanse når du trenger hjelp i utlandet. Det er i størst mulig grad den samme servicekoordinatoren som følger saken fra begynnelse til slutt. De kan rådgi både deg som kunde og dine nærmeste pårørende.

Du kan ringe alarmsentralen på +45 88 24 73 00.

Alminnelige vilkår og produktark

Alminnelige vilkår og produktark er like for alle. Dokumentene skal gjøre det lettere for deg å sammenligne hva forsikringene dekker. De er ikke en del av forsikringsavtalen din.

Fullstendige vilkår

Informasjonen på denne siden er forenklet og forkortet. Det er alltid de fullstendige vilkårene dine som gjelder. Disse er basert på informasjon du oppgir i forkant av kjøpet. Du kan laste ned fullstendige vilkår etter at du har sjekket pris.

Nyttig før reisen

Fikk du svar på det du lurte på?

Er det informasjon du ikke finner eller synes er uklar? Gi en tilbakemelding og hjelp oss med å gjøre siden for Reise Ung enda bedre! Det tar kun et par minutter.