Hopp til innhold

Medlems­fordeler for Byggmakker

Som medlem av Byggmakker har du tilgang på en helt egen forsikringspakke tilpasset Byggmakker Proffens behov.

Proff-pakke med trygghetsgaranti

De erfarne rådgiverne våre hjelper deg med å finne ut hva dere trenger

Byggmakker Proff-pakken består av forsikringer vi normalt anbefaler for byggebransjen. For å finne ut akkurat hvilke forsikringer du bør ha i din pakke, tar vi først en rådgivningssamtale med deg.

Skulle det i ettertid vise seg at du ikke har fått tilbud på alle forsikringene våre som du trenger, får du mulighet til å kjøpe disse med tilbakevirkende kraft.

Dette kaller vi Trygghetsgarantien.

Mer om Trygghetsgarantien

Ber du om tilbud på BM Proff-pakken vår, kontakter vi deg for å finne ut hvilke forsikringer bedriften din trenger. Du vil få tilbud om å kjøpe forsikringene vi normalt anbefaler for din bransje, og som er relevante for deg.

Skulle det vise seg at du ikke har fått tilbud på alle forsikringene du trenger, garanterer vi at du får mulighet til å kjøpe disse i ettertid. Forsikringene vil da ha tilbakevirkende kraft, det vil si at de gjelder fra datoen du kjøpte den opprinnelige pakken. Dette kaller vi Trygghetsgarantien.

Garantien omfatter ikke dekninger du har fått tilbud om, men ikke har kjøpt. Og den gjelder bare hvis du har oppgitt korrekte og fullstendige opplysninger om bedriften din. Husk at viktige endringer må meldes oss fortløpende. Du må betale for de dagene forsikringene har vært i kraft.