Hopp til innhold

Utleie av bobil og campingvogn

Etterspørselen på utleie av bobil og campingvogn har økt de siste årene. Når du leier bort skaper du gode feriemuligheter langs veien for flere, og du bidrar til at færre trenger å kjøpe sin egen bobil eller campingvogn. En slik delingskultur er i tillegg bra for miljøet.

Sjekkliste for et tryggere leieforhold

Det kan være lurt å huske på at den som leier ikke nødvendigvis har like god erfaring som det du har. Det kan ta lang tid å bli kjent med bobilen eller campingvognen din, og derfor har vi laget et hjelpemiddel som kan tas i bruk ved overlevering til leietaker. Hjelpemiddelet er en sjekkliste dere kan gjennomgå sammen, slik at dere sikrer et tryggere leieforhold.

Last ned sjekklisten for bobil (PDF)Last ned sjekklisten for campingvogn (PDF)

Har du husket å legge til utleie på forsikringen din?

Skal du leie bort campingvognen eller bobilen din? Da må du legge til dekning for utleie på forsikringen. Ring oss på tlf: 915 03 100, så hjelper vi deg gjerne.

Bli oppringt i telefonens åpningstid

Trygg deling av bobil og campingvogn med Campr

Campr er en plattform for deling av bobiler og campingvogner, akkurat som Airbnb er for boliger. Med Campr kan du trygt og enkelt leie ut bobilen eller campingvognen din, slik at du kan få en ekstra inntektskilde når du ikke bruker den selv.