Hopp til innhold

DNT-medlemsfordeler

Vi tror at gode fritidsopplevelser blir enda bedre hvis vi føler oss trygge og godt forberedt. Derfor tilbyr vi deg som DNT-medlem gode rabatter på forsikringer hos oss.

Opptil 26 % rabatt på reiseforsikring

Opptil 18 % rabatt ved kjøp av fritidsforsikringer

Opptil 18 % rabatt på bilforsikring

Samlerabatt

Som DNT-medlem får du 14 % rabatt fra første forsikring og 18 % samlerabatt ved minst tre forsikringer.

Du får også egenandelsfordel på bilforsikring, hvis du har minst tre forsikringer. Det betyr at du betaler 2 000 kroner mindre i egenandel hvis du kolliderer. Du kan bruke egenandelsfordelen én gang per år.

Du får ikke rabatt på personforsikringer, men de er med i tellingen av antall forsikringer som gir deg samlerabatt. 

Nyhet: DNT Turpakke Pluss

Med DNT Turpakke Pluss er turutstyret du har med deg på turen forsikret – til en ekstra god pris for deg som DNT-medlem.

Forsikringer til medlemspris

Fritidsforsikringer

Reiseforsikring

Reise Pluss er vår beste reiseforsikring. Den gjelder året rundt på alle små og store turer i inn- og utland. Velg om forsikringen bare skal gjelde for deg eller for hele familien. Som DNT-medlem får du opptil 26 % rabatt ved kjøp av ny reiseforsikring. 

Hytteforsikring

Hytteforsikringen vår har fullverdi­garanti og sikrer deg mot brann, tyveri og natur­skader. Kjøper du hytte­forsikring kan du også samtidig kjøpe innbo­forsikring til hytta.

Som DNT-medlem får du opptil 18 % rabatt.

Hundeforsikring

Hundeforsikringen vår er fleksibel og du kan kombinere de dekningene som passer best for deg og hunden din. Tilgang til videosamtaler med veterinær er inkludert i forsikringen.

Som DNT-medlem får du opptil 18 % rabatt.

Båtforsikring

En god båtforsikring skal gi ekstra trygghet for båten din — og for deg. Derfor er både person- og båtredning alltid inkludert hos oss. Vi dekker også totalskadegaranti. Det betyr at du får en helt ny båt hvis reparasjonen koster mer enn 60 % av båtens nypris.

Som DNT-medlem får du opptil 18 % rabatt.

Andre forsikringer med rabatt

Bilforsikring

Med bilforsikring hos oss får du rask bonusopptjening, maks 10 % bonustap ved skade og veihjelp når du trenger det. Kaskoforsikringen vår er Norges mest kjøpte bilforsikring og inkluderer en av markedets beste ordninger for leiebil.

Som DNT-medlem får du opptil 18 % rabatt. 

Innboforsikring

Innboforsikring dekker de private gjenstandene dine ved tyveri eller skade — for eksempel hvis det skulle oppstå en vannlekkasje eller brann.

Som DNT-medlem får du opptil 18 % rabatt.

Ønsker du rådgivning?

Uansett om du ønsker å bestille en grundig gjennomgang av forsikringsbehovene dine eller få rask og god rådgivning, er vi her for å hjelpe deg.

Ikke DNT-medlem?

Den Norske Turistforening (DNT) er Norges største friluftslivsorganisasjon med 315 000 medlemmer.

Som medlem får du blant annet nøkkel til 550 hytter. Du får også medlemspris på turer, hytteovernattinger og turutstyr.