Hopp til innhold

Hei, tillitsvalgt!

Her finner du relevant informasjon om medlemsfordelene i Gjensidige, og ressurser som gjør arbeidet ditt mindre tidkrevende.

Nyhet: Nye forsikringsfordeler!

YS og Gjensidige har inngått en ny avtale som gir alle medlemmer enda bedre medlemsfordeler. Medlemmer over 35 år får nå 25 % rabatt på bilforsikring. De som er under 35 år får enda bedre fordeler.

Enda bedre fordeler for de som under 35 år:

  • Aldersgrensen økes fra 30 til 35 år, som betyr at enda flere medlemmer får 30 % rabatt på YS Innbo og 32 % rabatt på bilforsikring
  • 32 % rabatt på reiseforsikring - økes fra dagens 28 % rabatt
  • 20 % rabatt på forsikringen Alvorlig sykdom - økes fra dagens 10 % rabatt

Unge er interessert i å fagorganisere seg

Mange uorganiserte arbeidstakere i alderen 25-35 år er interessert i et medlemskap. Unge som organiserer seg ønsker trygghet for at egne rettigheter på jobben blir ivaretatt og at de får gode medlemsfordeler, slik som rabatter på forsikring.

Over 70 % av unge i alderen 16-25 år oppgir at medlemsfordeler spiller en viktig rolle for hvorfor de organiserer seg.

Kilde: Fagbevegelsens senter for forskning, utredning og dokumentasjon.

Fordelskalkulator

Del QR-koden nedenfor med en kollega. Når de skanner QR-koden kan de se hvor mye medlemmer i YS-forbund kan spare på ett år.

 

Les kundehistorier

Historier og kommentarer fra kunder som har brukt forsikringer i Gjensidige.

Vær godt forberedt

På Godtforberedt finner du alt fra inspirerende historier til aktuelle saker med nyttige opplysninger, tips og råd. Innholdet er produsert av Gjensidige.

Har du innspill?

Vi jobber for at innholdet skal være mest mulig relevant for deg som tilitsvalgt. Vi setter pris på tilbakemeldingen din, og tar gjerne imot innspill.