God kontroll – døgnet rundt

Sensorene installeres i alle el-skap og måler temperaturen døgnet rundt. Skulle det skje en uvanlig temperaturøkning, vil du varsles umiddelbart på mobilen.

Det gir deg god kontroll over de elektriske anleggene og mulighet til å oppdage brannfarlige feil – også i periodene mellom el-kontroll.

– En brann er vårt verste mareritt. Med sensorteknologi i sikringsskapene kan vi sove trygt om natten, forteller bonde Christian Fredrik Sandberg fra Hoel Gård.

Les også historien om hvordan et branntilløp i fjøset gjorde brannsensorer til et enkelt valg for familien Landsem i Trøndelag.

Bestill sensorer

Vi samarbeider med to leverandører som begge leverer og installerer sensorer i henhold til Gjensidiges retningslinjer.

Slik bestiller du

Logg inn og huk av for den eller de leverandørene du ønsker å få et tilbud fra. Vi videresender kontaktinformasjonen din, og leverandøren(e) du har valgt vil ta kontakt med deg for en uforpliktende prat.  

Logg inn og bestill sensorer

Det lønner seg å drive trygt

Basert på mange års erfaring med å sikre liv, helse og verdier i landbruket, vet vi hva de største brannfarene er – og hvilke grep du bør ta for å sikre gården din.

I tillegg til å installere sensorer i el-skapene dine, anbefaler vi deg å

Som et bidrag gir vi deg bedre pris på forsikringene for å ha gjort gården tryggere. For å få rabatt for installasjon av sensorer, må du ha gjennomført el-kontroll med termografering og rettet eventuelle feil eller mangler.

 

Les mer om forsikring og pensjon til landbruket.