Hopp til innhold

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For å gi deg en god opplevelse og sørge for at alt fungerer som det skal på nettsidene våre, bruker vi informasjonskapsler. På denne måten kan vi forbedre nettsidene og vise deg mer relevant innhold og markedsføring. Du kan alltid endre valgene dine og lese mer om informasjonskapsler.

Russebilforsikring

Russebilforsikring inkluderer den lovpålagte ansvarsforsikringen. Ansvarsforsikring kreves for alle kjøretøy som er i bruk og dekker skader du har påført personer og andres kjøretøy, eiendom og eiendeler.

Hva dekker russebilforsikringen?

Russebilforsikringen vår gjelder også for russebuss

Hva dekker russebilforsikringen?

Russebilforsikringen dekker ikke skader på selve kjøretøyet, men skulle dere være uheldige å skade personer eller andres eiendeler med russebilen deres er det greit å vite at dette dekkes med inntil 100 millioner kroner. Et eksempel kan være hvis dere kolliderer med andre biler, eller kjører av veien og ødelegger andres eiendom.

Skader på andre bygninger/eiendeler

  • Dekkes med inntil kr 100 millioner kroner.
  • Egenandel: Ingen

Ubegrenset beløp for personskader

  • Gjelder alle involverte i ulykken.
  • Egenandel: Ingen 

Inntil kr 100 000 til rettshjelp

  • Du kan få dekket utgifter til rettshjelp med inntil 100 000 kroner.
  • Egenandel: 4 000 kroner + 20 % av omkostningene.

Fordeler og rabatter

Kundeutbytte – en super kundefordel

I år får kundene våre utbetalt 11,3 % av det de betalte for skadeforsikringene sine i 2022. Les mer og sjekk hva du ville fått utbetalt hvis du hadde hatt skadeforsikringer hos oss.