Hopp til innhold

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For å gi deg en god opplevelse og sørge for at alt fungerer som det skal på nettsidene våre, bruker vi informasjonskapsler. På denne måten kan vi forbedre nettsidene og vise deg mer relevant innhold og markedsføring. Du kan alltid endre valgene dine og lese mer om informasjonskapsler.

Tekna Uførekapital med forskudd

Hvis du blir arbeidsufør og mister en viktig del av inntekten din, kan det bli vanskelig å få dekket de løpende utgiftene.

Tekna Uførekapital med forskudd hjelper deg økonomisk om du skulle bli arbeidsufør. Forsikringen er spesielt viktig å ha jo yngre du er og jo mer gjeld du har.

Tekna Uførekapital med forskudd

Gir deg en engangsutbetaling med forskuddsutbetalinger.

Hva dekker Tekna Uførekapital med forskudd?

Tjeneste som er inkludert i forsikringen

Online mental helsehjelp

Online mental helsehjelp er selvhjelpsprogrammer som kan hjelpe deg med å takle utfordringer slik som dårlig søvn og stress.

Programmene består av

  • artikler
  • øvelser og teknikker
  • oppfølging av psykolog gjennom 5 videosamtaler på 25 minutter
  • mulighet for å kommunisere skriftlig med psykologen

Les mer om Online mental helsehjelp.

Ofte stilte spørsmål

Helseerklæring

Når du kjøper du en personforsikring, må du fylle ut en helseerklæring. Du vil ha en midlertidig forsikring frem til vi har godkjent helseerklæringen din.

Nedtrapping av utbetalingssummen

Summen du velger når du kjøper forsikringen, gjelder for alderen du er nå.

Etter at du fyller 50 år reduseres utbetalingssummen år for år fram til du fyller 60 år. Når du fyller 60 år avsluttes forsikringen.

Inkludert tjeneste – Online mental helsehjelp

Online mental helsehjelp er inkludert i Tekna Uførekapital med forskudd og kombinerer psykologsamtaler over video med et digitalt selvhjelpsprogram som er tilpasset akkurat det du trenger hjelp til. Du trenger ikke henvisning, og tjenesten er helt kostnadsfri.

De vanligste årsakene til uførhet

Tall fra NAV viser at en av ti nordmenn er helt eller delvis arbeidsuføre, og at antallet unge uføretrygdede stiger. Ekspertene mener arbeidsgivere kan bli flinkere til å tilrettelegge.