Hopp til innhold

Student eller i starten av karrieren?

Studenter får to forsikringer inkludert i Tekna-medlemskapet. Er du under 30 år får du i tillegg rabatt på innboforsikring, og er du under 27 år får du reiseforsikring til ekstra god pris – uansett om du er student eller i arbeid.

Reiseforsikring fra 83 kroner i måneden

For deg under 27 år.

30 % rabatt på Tekna Innbo

For deg under 30 år.

Bilforsikring til ekstra god pris

Sjekk pris og kjøp forsikring med Tekna-rabatt

Les mer om reise- og innboforsikring for Tekna-medlemmer

Tekna Reiseforsikring

Reiseforsikringen Tekna Reise er identisk med Reise Pluss, men til ekstra god pris, spesielt for deg under 27 år. Forsikringen gjelder enten du skal på sykkeltur i nabolaget eller en ferietur til Spania.

Tekna Innbo

Som Tekna-medlem under 30 år får du en av markedets beste og billigste innboforsikringer. Forsikringen dekker også reparasjon av knust mobilskjerm. Tjenesten Online Trygghet er inkludert i innboforsikringen.

Hvilke forsikringer bør jeg ha?

Det avhenger av flere ting  – både alder, livssituasjon og hvilke forsikringer du har gjennom arbeidsgiver.

Generelt er det viktig å forsikre liv og helse, både for deg selv og de du er glad i. I tillegg er det lurt å ha innbo- og reiseforsikring.

Fordeler med innboforsikring

Innbo er tingene dine, altså de løse gjenstandene i boligen din som klær, møbler, pyntegjenstander, bøker og lignende. Det er det som vil ramle ut dersom du snur leiligheten på hodet. Vegger, fast bad- og kjøkkeninnredning er for eksempel ikke innbo.

Innboforsikring er lurt å ha siden du ofte har mer av verdi enn du tror. Dersom du ikke har meldt adresseendring til Folkeregisteret, bør du sjekke om du er dekket av dine foreldres innboforsikring.

Hvis du er student og medlem i Tekna kan det hende at du allerede har valgt innboforsikring som en av de to valgfrie forsikringene du får inkludert i medlemskapet ditt, da du meldte deg inn.

Les mer om Tekna Innbo
Fordeler med reiseforsikring

Reiseforsikring dekker deg og tingene du har med deg hver dag, hele året. Forsikringen gjelder selv om du bare går en tur rundt nabolaget. Den dekker utgifter til lege og sykehus hvis du blir syk eller skadet mens du er på ferie, og forsikringen gir deg erstatning hvis tingene du har med blir stjålet eller skadet.

Les mer om Tekna Reise
Fordeler med personforsikring

En personforsikring kan gi deg og dine nærmeste økt trygghet i hverdagen.

Personforsikringene våre kan blant annet

  • hjelpe deg med å unngå endringer i den økonomiske situasjonen din hvis du blir ufør og må slutte å jobbe 
  • gi deg utbetaling hvis du får varig funksjonsnedsettelse etter en ulykke, slik at du for eksempel kan tilpasse hjemmet ditt i etterkant
  • gi deg tilgang på rask behandling gjennom det private helsevesenet hvis du blir syk eller skadet
  • sikre at familien din får en engangsutbetaling hvis du dør, slik at de for eksempel kan betale ned gjeld og bli boende i hjemmet deres

Som Tekna-medlem kan du kjøpe personforsikringer hos oss til en ekstra god pris.

Hvis du er student, under 33 år og medlem i Tekna har du personforsikringen Tekna Student Uførekapital inkludert i medlemskapet.

Les mer om personforsikringer til Tekna-pris:

Ønsker du rådgivning?

Uansett om du ønsker å bestille en grundig gjennomgang av forsikringsbehovene dine eller få rask og god rådgivning, er vi her for å hjelpe deg.

Last ned Gjensidige-appen

Som Tekna-medlem kan du enkelt melde skade og få oversikt over forsikringene dine i appen.