Hopp til innhold
En far bærer et lite barn på ryggen

YS Uførekapital med forskudd

Hvis du blir arbeidsufør og mister en stor del av inntekten din, kan det bli vanskelig å få dekket de løpende utgiftene. Forsikringen hjelper deg økonomisk om du skulle bli arbeidsufør. Den er spesielt viktig å ha hvis du er ung og har mye gjeld.

YS Uførekapital med forskudd

Gir deg en engangsutbetaling med forskuddsutbetalinger.

Tjeneste som er inkludert i forsikringen

Online mental helsehjelp

Online mental helsehjelp er selvhjelpsprogrammer som kan hjelpe deg med å takle utfordringer slik som dårlig søvn og stress.

Programmene består av

  • artikler
  • øvelser og teknikker
  • oppfølging av psykolog gjennom 5 videosamtaler på 25 minutter
  • mulighet for å kommunisere skriftlig med psykologen

Les mer om Online mental helsehjelp.

Ofte stilte spørsmål

Helseerklæring

Når du kjøper du en personforsikring, må du fylle ut en helseerklæring. Du vil ha en midlertidig forsikring frem til vi har godkjent helseerklæringen din.

Nedtrapping av utbetalingssummen

Summen du velger når du kjøper forsikringen, gjelder for alderen du er nå.

Etter at du fyller 50 år reduseres utbetalingssummen år for år fram til du fyller 55 år. Når du fyller 55 år avsluttes forsikringen.

Inkludert tjeneste – Online mental helsehjelp

Online mental helsehjelp er inkludert i YS Uførekapital med forskudd og kombinerer psykologsamtaler over video med et digitalt selvhjelpsprogram som er tilpasset akkurat det du trenger hjelp til. Du trenger ikke henvisning, og tjenesten er helt kostnadsfri.

De vanligste årsakene til uførhet

Tall fra NAV viser at en av ti nordmenn er helt eller delvis arbeidsuføre, og at antallet unge uføretrygdede stiger. Ekspertene mener arbeidsgivere kan bli flinkere til å tilrettelegge.

Ønsker du rådgivning?

Uansett om du ønsker å bestille en grundig gjennomgang av forsikringsbehovene dine eller få rask og god rådgivning, er vi her for å hjelpe deg.

Personforsikringer for YS-medlemmer