Hopp til innhold

Forsikringer for YS-medlemmer

Overraskelser kan skje i ferien også. Som medlem i et YS-forbund kan du gå sommeren trygt i møte med gode fordeler og rabatter på forsikring hos oss.

Gode medlemspriser

Du får blant annet inntil 32% rabatt på bilforsikring

Ekstra gode rabatter for deg under 35 år

Godt og effektivt skadeoppgjør

Sjekk medlemspris på forsikringer som hører sommeren til

Se flere forsikringer

Mest kjøpte

YS Innbo

Som medlem i et YS-forbund får du innboforsikring til en svært god pris. YS Innbo har tilsvarende dekninger som vår beste innboforsikring og inkluderer blant annet tjenesten Online Trygghet, som hjelper deg med å overvåke og beskytte opplysningene dine mot ID-tyveri og misbruk på nettet.

Reiseforsikring

Som medlem i et YS-forbund får du 28 % rabatt på reiseforsikring, og hvis du er under 35 år, får du 32 % rabatt.

Med reiseforsikring er du og tingene du har med deg forsikret hver dag, hele året. Reise Pluss er en av markedets beste reiseforsikringer og gjelder på alle små og store turer, både i inn- og utland.

Bilforsikring

Bil Kasko er Norges mest kjøpte bilforsikring og gir deg blant annet 8 års reparasjonsgaranti. Som YS-medlem får du 25 % rabatt på alle våre bilforsikringer, og hvis du er under 35 år, får du 32 % rabatt.

Husforsikring

Hos oss kan du være trygg på at du får rask og god hjelp dersom det skulle skje en skade på huset ditt. Husforsikringen dekker skader på selve bygningen og det som er fastmontert i boligen. Forsikringen inkluderer tjenesten Helsehjelp 24/7, som blant annet gir deg fri tilgang til videokonsultasjoner med psykolog og lege.

Personforsikringer

YS Livsforsikring

Gir familien din en engangsutbetaling hvis du dør, slik at de for eksempel kan betale ned gjeld og bli boende i hjemmet deres.

YS Uførekapital med forskudd

Jo yngre og jo mer gjeld du har, desto viktigere. Forsikringen gir månedlige utbetalinger ved arbeidsuførhet og en engangsutbetaling dersom du blir varig arbeidsufør.

YS Familieulykke

YS Familieulykke gir deg en engangsutbetaling hvis du får en varig funksjonsnedsettelse etter en ulykke. Du kan for eksempel bruke pengene til å tilpasse hjemmet ditt.

Alvorlig sykdom

Hvis du får en alvorlig diagnose som dekkes av denne forsikringen, for eksempel kreft eller hjerneslag, får du en engangsutbetaling. Utbetalingen kan for eksempel gjøre det lettere for din nærmeste å ta seg fri fra jobb for å være sammen med deg.

Medlemmer i YS-forbund som er under 35 år får ekstra god rabatt.

Behandlingsforsikring

Behandlingsforsikring gir deg rask behandling gjennom det private helsevesenet hvis du blir syk eller skadet, trenger fysioterapeut eller psykolog. 

Andre forsikringer med YS-rabatter

YS Hytteinnbo

YS Hytteinnbo en av markedets beste innboforsikringer for hytte, og koster kun 480 kroner i året. Den dekker det som ikke er fastmontert i hytta.

Hytteforsikring

Hytteforsikringen vår har fullverdi­garanti og sikrer deg mot brann, tyveri og natur­skader.

Som YS-medlem får du 20 % rabatt.

Elsparkesykkel

Det er lovpålagt å forsikre elsparkesykler og andre små elektriske kjøretøy med en ansvarsforsikring. Som medlem i et YS-forbund får du 20 % rabatt. Forsikringen dekker blant annet skader på andres eiendom/eiendeler og personskader.

For deg under 35 år

Som YS-medlem under 35 år får du noen av markedets beste forsikringer med ekstra gode rabatter.

Mer om YS-Innbo

YS-Innbo er en av markedets beste innboforsikringer. Forsikringen hjelper deg hvis tingene dine blir rammet av tyveri eller plutselige og uforutsette skader, som brann eller uhell.

Få en komplett sensorpakke inkludert i båtforsikringen

Smartbåtforsikring gir deg praktisk og økonomisk hjelp dersom noe skulle skje med båten og inkluderer et avansert overvåkningssystem.

Usikker på hvilke forsikringer du bør ha?

Vi er eksperter på forsikring, og tilbyr gratis rådgivning over video eller telefon. Her skreddersyr vi en løsning som passer akkurat deg og din livssituasjon.

Vi ser på hele forsikringsbehovet ditt, og tar hensyn til forsikringer du har gjennom arbeidsgiver og eventuelle ordninger via NAV

Er du ikke YS-medlem?

Fordelene gjelder for deg som er medlem i et YS-forbund. 

Velg forbund og meld deg inn