Hopp til innhold
En kvinne og mann sitter ute i hagen og hygger seg sammen over et måltid

Uføre­forsikring

Uføreforsikring gir deg kompensasjon for redusert inntekt dersom sykdom eller ulykke fører til at du blir ufør og helt eller delvis må slutte å jobbe.

Hvorfor bør jeg ha uføreforsikring?

Hvis du må slutte å jobbe fordi du blir ufør, vil du gå ned i inntekt. Inntektstapet kan gjøre det vanskelig for deg å betale faste utgifter, som for eksempel boliglån. Du bør ha uføreforsikring hvis du ønsker å få utbetalt mer enn det du vil få fra NAV, og fortsatt ha råd til det du er vant til.

Hva får jeg fra NAV?

Hvis du bare får penger fra NAV går du ned minst 34 % i inntekt, og hvis du også har uførepensjon fra arbeidsgiveren din går du ned minst 30 % i inntekt. Du vil gå mest ned i inntekt hvis du har høy lønn.

For å få kompensasjon for redusert inntekt kan du velge mellom to typer uføreforsikring – Uførepensjon og Uførekapital med forskudd

Uførepensjon

Vår mest populære uføreforsikring, gir deg utbetalinger til du blir 67 år.

Hva dekker uførepensjon?

Tjenester som er inkludert i forsikringen

Uførekapital med forskudd

I noen tilfeller et rimeligere alternativ til uførepensjon, som gir deg en engangsutbetaling med forskuddsutbetalinger. Forsikringen kan kun kjøpes ved å kontakte oss på 915 03 100.

Hva dekker uførekapital med forskudd?

Tjenester som er inkludert i forsikringen

Ofte stilte spørsmål

Vilkår

Fullstendige vilkår

Informasjonen på denne siden er forenklet og forkortet – det er alltid de fullstendige vilkårene dine som gjelder. Disse er basert på informasjon du oppgir i forkant av kjøpet. Du kan laste ned fullstendige vilkår etter at du har sjekket pris.

Alminnelige vilkår og produktark

Alminnelige vilkår og produktark er like for alle. Dokumentene skal gjøre det lettere for deg å sammenligne hva forsikringene dekker. De er ikke en del av forsikringsavtalen din.

Fikk du svar på det du lurte på?

Er det informasjon du ikke finner eller synes er uklar? Gi en tilbakemelding og hjelp oss med å gjøre siden for uføreforsikring enda bedre! Det tar kun et par minutter.

Ønsker du rådgivning?

Uansett om du ønsker å bestille en grundig gjennomgang av forsikringsbehovene dine eller få rask og god rådgivning, er vi her for å hjelpe deg.

Få opptil 18 % rabatt på forsikringene dine

Få opptil 18 % rabatt hvis du samler flere forsikringer hos oss, og 10 % rabatt allerede fra første kjøp. Les mer om hvordan du blir med i fordelsprogrammet vårt.

Mor og datter sitter på trappa utenfor huset. De smiler og holder en kaffekopp

Vi har Norges mest fornøyde forsikringskunder!

Lurer du på hvilket forsikringsselskap det er best å være kunde i? I følge flere undersøkelser er det vi som har de mest fornøyde kundene.

Alle personforsikringer