Hopp til innhold
Et ungt par sitter i sofaen og smiler. Hun har en laptop i fanget og han holder rundt henne.

Innbo Ung

Innbo Ung er en god innboforsikring til bare 145 kroner i måneden for deg mellom 18 og 34 år. Innboforsikring er viktig å ha uansett om du eier eller leier bolig. Den dekker tingene dine ved for eksempel tyveri, brann eller vannskader.

Innboforsikringen dekker blant annet

Uhellskader

Reparasjon av knust mobilskjerm

Tyveri, veihjelp og skader på sykkel

Hva dekker innboforsikringen?

Innbo Ung dekker det samme som vår beste innboforsikring, Innbo Pluss, men til en ekstra god pris.

145 kr

/måneden

Detaljer om innboforsikringen

Ofte stilte spørsmål

Inkluderte tjenester i Innbo Ung

Online Trygghet

Med Online Trygghet får du hjelp til å overvåke og beskytte opplysningene dine mot ID-tyveri og misbruk på nett.

NAF Sykkelregister

Du får kostnadsfri registrering av sykler i husstanden i NAF Sykkelregister. Det reduserer sjansen for at sykkelen blir stjålet og øker
sjansen for å få den tilbake hvis den blir stjålet.

Vilkår

Fullstendige vilkår

Informasjonen på denne siden er forenklet og forkortet – det er alltid de fullstendige vilkårene dine som gjelder. Disse er basert på informasjon du oppgir i forkant av kjøpet. Du kan laste ned fullstendige vilkår etter at du har sjekket pris.

Alminnelige vilkår og produktark

Alminnelige vilkår og produktark er like for alle. Dokumentene skal gjøre det lettere for deg å sammenligne hva forsikringene dekker. De er ikke en del av forsikringsavtalen din.

Fikk du svar på det du lurte på?

Er det informasjon du ikke finner eller noe du synes er uklart? Gi en rask tilbakemelding og hjelp oss med å gjøre siden for Innbo Ung enda bedre. Det tar kun et par minutter

Ønsker du rådgivning?

Uansett om du ønsker å bestille en grundig gjennomgang av forsikringsbehovene dine eller få rask og god rådgivning, er vi her for å hjelpe deg.

Flere forsikringer for unge og studenter

Reise Ung

Reise Ung koster 129 kr i måneden og er en reiseforsikring for deg som er mellom 18 og 34 år. Med denne forsikringen er du og eiendelene dine dekket på reise, både innenlands og utenlands – til en ekstra god pris.

Student i utlandet

Student i utlandet er en forsikringspakke spesielt tilpasset deg som skal være fulltidsstudent ved høyskole eller universitet i utlandet. Den inkluderer syke-, reise-, ulykke-, innboforsikring og forsikring ved studieavbrudd.

Trenger du andre forsikringer for verdiene dine?