Hopp til innhold

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

For å gi deg en god opplevelse og sørge for at alt fungerer som det skal på nettsidene våre, bruker vi informasjonskapsler. På denne måten kan vi forbedre nettsidene og vise deg mer relevant innhold og markedsføring. Du kan alltid endre valgene dine og lese mer om informasjonskapsler.

To eldre kvinner går tur i skogen

Helse 55+

Helse 55+ er en forsikring for deg som er mellom 55 og 75 år. Den gir deg rask utredning og behandling i det private helsevesenet ved sykdom eller skade.

Fordeler med Helse 55+:

Behandling innen 10 virkedager hos legespesialist

Ingen egenandeler

Vi ordner det praktiske

Hvorfor bør jeg kjøpe Helse 55+?

Helseplager øker med alderen og kan gi nedsatt livskvalitet. Lang ventetid på utredning og behandling kan i tillegg være en ekstra belastning.

Med Helse 55+ får du rask utredning og behandling slik at du blir fortere frisk, og heller kan bruke tiden på det du ønsker.

Hva dekker Helse 55+?

Tjenester som er inkludert i forsikringen

Hvor mye får jeg utbetalt hvis jeg får kommunalt vedtak om hjemmehjelp eller hjemmesykepleie?

Bistandsbehov   Gjennomsnittlig antall timer du får fra kommunenEngangssum fra Gjensidige
Lite eller avgrensetUnder 2 timer i uken30 000 kroner
Middels til stortUnder 6 timer i uken60 000 kroner
OmfattendeUnder 33 timer i uken120 000 kroner

 

Ofte stilte spørsmål

Du kan kjøpe Helse 55+ hvis du er mellom 55 og 75 år. Forsikringen gjelder frem til du fyller 80 år.

Hvis du er under medisinsk utredning må du vente med å kjøpe forsikringen til utredningen er ferdig og du har mottatt resultatet.

Når du kjøper du en personforsikring, må du fylle ut en helseerklæring. Du vil ha en midlertidig forsikring frem til vi har godkjent helseerklæringen din.

Les mer om helseerklæringen.

Jeg fikk telefon samme dag som jeg logget inn og lastet opp henvisningen. Fikk time uken etter. Kan ikke gjøre det noe bedre. Takk for hjelpen.

Tilbakemelding fra kunde

Enkelt å bruke forsikringen

Det er raskt og enkelt å bruke forsikringen hos oss. Vi ordner alt det praktiske som å skaffe behandlingsplass, bestille reise og hotell, og informerer deg om hva som skjer videre i saken.

Les mer og meld saken

Fullstendige vilkår

Informasjonen på denne siden er forenklet og forkortet. Det er alltid de fullstendige vilkårene dine som gjelder. Disse er basert på informasjon du oppgir i forkant av kjøpet. 

Du kan laste ned fullstendige vilkår etter at du har sjekket pris.

Alminnelige vilkår og produktark

Alminnelige vilkår og produktark er like for alle. Dokumentene skal gjøre det lettere for deg å sammenligne hva forsikringene dekker. De er ikke en del av forsikringsavtalen din.

Fordeler og rabatter

ALLE PERSONFORSIKRINGER