Navigasjon, søk og logg inn

f1e6b2

Har du hybrid- eller elbil?

Våre bilforsikringer gir gode fordeler for deg som har elbil og hybridbil.

Sjekk pris og kjøp bilforsikring

Bilforsikring for el- og hybridbiler

Våre bilforsikringer gir god dekning for elbiler og hybridbiler. Med Bil Delkasko, Bil Kasko eller Bil Pluss trenger du ikke en egen elbilforsikring.

Se våre bilforsikringer og les mer om dekningene.

 

Hvis elbilen går tom for strøm

Med våre vanlige bilforsikringer gir vi deg veihjelp dersom du skulle kjøre tom for strøm. Veihjelpen kan gi deg berging og tauing, hjemtransport, hotellopphold i stedet for hjemreise eller transport av reservedeler, og veihjelpen gjelder selv hjemme på din egen gårdsplass. Med Bil Kasko og Bil Pluss er også leiebil inkludert ved feriereiser utenfor Norden. Våre vanlige bilforsikringer gir deg altså god dekning hvis du skulle gå tom for strøm.

 

Skader på batteri

Bilforsikringen dekker skader på batteri som følge av at elbilen kolliderer eller av annen ytre påvirkning. Med Bil Pluss er du også dekket hvis det skulle skje plutselige og uforutsette skader på batteri som ikke skyldes ytre påvirkning. Dette er dekket frem til bilen er 8 år eller har kjørt 200 000 kilometer. 

 

Skader på og tyveri av ladekabel

En ladekabel kan koste så mye som 20 000 kroner og kan være vanskelig å sikre mot tyveri. Ladekabelen regnes som en del av bilen og bilforsikringene Bil Delkasko, Bil Kakso og Bil Pluss dekker skader på og tyveri av ladekabel. Hvis bilen er utstyrt med en lås for ladekabelen, skal denne benyttes for å få full erstatning. Du og elbilen din er altså godt dekket med en vanlig bilforsikring hos oss.

 

 

Våre bilforsikringer gir gode fordeler — også for deg med el- eller hybridbil

Få 10 % nettrabatt

Hvis du kjøper bilforsikring på nett får du 10 % rabatt. Nettrabatten kommer i tillegg til andre rabatter du har krav på.

Hopp over reg.nr