Navigasjon, søk og logg inn

f1e6b2

Forsikring for elbil eller hybridbil

Bilforsikringene våre passer godt for alle biler uansett om du har en hybrid- eller elbil, bensin- eller dieselbil. Du får blant annet dekket skader på batteri og får veihjelp hvis du går tom for strøm. Vi dekker også tyveri og skader på ladekabel.

Sjekk pris og kjøp bilforsikring

Bilforsikring for elbiler og hybridbiler

Vi tilbyr ikke egne forsikringer for elbiler og hybridbiler. Bil Delkasko, Bil Kasko eller Bil Pluss passer godt for alle biler uansett drivstoff.

 

Hvis elbilen går tom for strøm

Hvis elbilen går tom for strøm, gir vår veihjelp: 

  • berging og tauing
  • hjemtransport
  • hotellopphold i stedet for hjemreise 
  • transport av reservedeler

Veihjelpen gjelder selv hjemme på din egen gårdsplass. Med Bil Kasko og Bil Pluss er også leiebil inkludert ved feriereiser utenfor Norden.

Maskinskade og skade på batteri

Med Bil Pluss dekkes plutselige og uforutsette skader på batteri, motor og drivverk og tilhørende elektronikk. Dette er dekket frem til bilen er 8 år eller har kjørt 200 000 kilometer. 

Skader på batteri ved kollisjon

Kasko- og Plussforsikringen dekker skader på batteri som følge av kollisjon eller av annen ytre påvirkning.  

Skader på og tyveri av ladekabel

En ladekabel kan koste så mye som 20 000 kroner og kan være vanskelig å sikre mot tyveri. Ladekabelen regnes som en del av bilen og bilforsikringene Bil Delkasko, Bil Kasko og Bil Pluss dekker skader på og tyveri av ladekabel. Hvis bilen er utstyrt med en lås for ladekabelen, skal denne benyttes for å få full erstatning.

 Les mer om forsikringene

Våre bilforsikringer gir gode fordeler — også for deg med elbil eller hybridbil

Få 10 % nettrabatt

Hvis du kjøper bilforsikring på nett får du 10 % rabatt. Nettrabatten kommer i tillegg til andre rabatter du har krav på.

Hopp over reg.nr