Forsikring for elbil eller hybridbil

Bilforsikringene våre passer godt for alle biler uansett om du har en hybrid- eller elbil, bensin- eller dieselbil. Du får blant annet dekket skader på batteri og får veihjelp hvis du går tom for strøm. Vi dekker også tyveri og skader på ladekabel.

Sjekk pris og kjøp bilforsikring

Default

Hvis elbilen går tom for strøm

Hvis elbilen går tom for strøm, gir vår veihjelp: 

  • berging og tauing
  • hjemtransport
  • hotellopphold i stedet for hjemreise 
  • transport av reservedeler

Veihjelpen gjelder selv hjemme på din egen gårdsplass. Med Bil Kasko og Bil Pluss er også leiebil inkludert ved feriereiser utenfor Norden.

Maskinskade og skade på batteri

Med Bil Pluss dekkes plutselige og uforutsette skader på batteri, motor og drivverk og tilhørende elektronikk. Dette er dekket frem til bilen er 10 år eller har kjørt 200 000 kilometer. 

Skader på batteri ved kollisjon

Kasko- og Plussforsikringen dekker skader på batteri som følge av kollisjon eller av annen ytre påvirkning.  

Skader på og tyveri av ladekabel

En ladekabel kan koste så mye som 20 000 kroner og kan være vanskelig å sikre mot tyveri. Ladekabelen regnes som en del av bilen og bilforsikringene Bil Delkasko, Bil Kasko og Bil Pluss dekker skader på og tyveri av ladekabel. Hvis bilen er utstyrt med en lås for ladekabelen, skal denne benyttes for å få full erstatning.

 Les mer om forsikringene

1.mars 2021 innførte staten også trafikkforsikringsavgift for elbiler. Du begynner å betale avgiften når du kjøper en ny forsikring, flytter forsikringen til et nytt selskap eller ved den årlige fornyelsen av forsikringen din.

Våre bilforsikringer gir gode fordeler — også for deg med elbil eller hybridbil
Icon-tip

Kjøp bilforsikringen som passer deg

Vi har Norges mest kjøpte bilforsikring – Bil Kasko.

Du kan også velge blant tre andre bilforsikringer, og på den måten få den forsikringen som passer best for deg og ditt behov.