Hopp til innhold
Hest og kjerre, gamle biler og til slutt en moderne bil kjører på rekke på en landevei.

Bilforsikring

Kaskoforsikringen vår er Norges mest kjøpte bilforsikring og inkluderer en av markedets beste ordninger for leiebil.

Fordeler med Kasko:

Veihjelp uansett årsak

Ring oss hele døgnet på 915 03 100

8 års garanti på reparasjoner

60 % startbonus

Hva dekker bilforsikringene?

Hva dekker bilforsikringene?

Bilforsikringene våre passer godt for alle biler, uansett om du har en el-, bensin-, diesel- eller hybridbil. 

Pluss

Vår aller beste bilforsikring, tilpasset nyere biler.

Kasko

Norges mest solgte bilforsikring og en god forsikring for de aller fleste.

Delkasko

Et rimelig alternativ for eldre biler med litt lavere verdi.

Ansvar

Inneholder den lovpålagte ansvarsdekningen. Dekker ingen skader på bilen din.

Hva dekker bilforsikringene?

Bilforsikringene våre passer godt for alle biler, uansett om du har en el-, bensin-, diesel- eller hybridbil. 

Pluss

Vår aller beste bilforsikring, tilpasset nyere biler.

Ansvar og rettshjelp

Ubegrenset beløp for skader du har påført personer, og inntil 100 millioner for skader du har påført andres kjøretøy, eiendom eller eiendeler.

Du kan få dekket utgifter til rettshjelp med inntil 100 000 kroner hvis du som bileier blir part i en tvist, for eksempel i forbindelse med kjøp og salg av bruktbil. Egenandelen er 4 000 kroner pluss 20 % av omkostningene.

Glasskader, brann og tyveri

Dekker skader på frontrute, glasstak og vinduer på bilen din, for eksempel ved steinsprut. Egenandelen er 0 kr hvis glasset kan repareres og 3 000 kr hvis det må skiftes ut. Skader ved brann, inkludert lynnedslag og eksplosjon. Tyveri av bilen, og skader på bilen ved forsøk på tyveri. Egenandelen er 6 000 kr.

Fastmontert ekstrautstyr

Dekker skader på ekstrautstyr du har montert på bilen din, for eksempel spesialfelger og skiboks. Skaden må være av en type som er dekket av forsikringen du har valgt, for eksempel brannskade. Med Pluss eller Kasko får du dekket inntil 50 000 kr, og med Delkasko får du dekket inntil 10 000 kr. Du kan øke summen mot et tillegg i prisen.

Personlige eiendeler

Tyveri av, eller skade på, personlige eiendeler. Skaden må være av en type som er dekket av forsikringen du har valgt, for eksempel brannskade. Med Pluss eller Kasko får du dekket inntil 10 000 kr, og med Delkasko får du dekket inntil 5 000 kr.

Veihjelp

Veihjelp der du trenger det – selv hjemme på din egen gårdsplass, mot en egenandel på 750 kr. Veihjelpen gjelder også hvis du har elbil og den går tom for strøm.

Uhell med bilen din

Skader på bilen din ved kollisjon og utforkjøring, som du selv er skyld i. Skader som skyldes feilfylling av drivstoff. Mistet eller skadet nøkkel: Vi dekker ny nøkkel med inntil 15 000 kr med Pluss og 7 500 kr med Kasko. Egenandelen er 1 500 kr.

8 års garanti på reparasjoner

Hvis en skade blir reparert på et av våre avtaleverksteder gir vi deg 8 års garanti på delene og arbeidet. Garantien gjelder også hvis du senere bytter forsikringsselskap eller selger bilen.

Helt ny bil ved totalskade

Med Kasko får du helt ny bil hvis bilen din blir totalskadet før den er 1 år eller har kjørt 15 000 km. Med Pluss får du helt ny bil hvis bilen din blir totalskadet før den er 3 år eller har kjørt 60 000 km. Gjelder ikke leasede biler.

Totalskadegaranti gjelder dersom kjøretøyet er tapt eller utgiftene til reparasjon overstiger listepris av tilsvarende nytt kjøretøy fra importør på skadetidspunktet.

Leiebil

Med Pluss får du leiebil inntil bilen blir reparert hvis bilen får en skade som er dekket av forsikringen. Hvis du ikke trenger leiebil mens bilen er på verksted, kan du i stedet få 250 kroner per dag. Du får også leiebil hvis du ikke kan kjøre bilen videre, uansett om skaden er dekket av forsikringen eller ikke. Med Kasko får du leiebil i inntil 30 dager hvis bilen får en skade som er dekket av forsikringen. Hvis du ikke trenger leiebil mens bilen er på verksted, kan du i stedet få 150 kroner per dag. Du kan også velge bort leiebildekningen for å få en billigere forsikring.

Punkteringsskade uten bonustap (valgfritt)

Hvis du punkterer og må bytte ett eller flere dekk, erstatter vi hvert dekk med inntil 2 500 kr. Egenandelen er 1 000 kr, og du vil ikke få bonustap.

Du må ha fått utført en dekksjekk på et verksted som er godkjent av Statens vegvesen i løpet av de siste 12 månedene. Verkstedet må ha gitt deg dokumentasjon på at dekkene er egnet for bruk, og at mønsterdybden er mer enn 4 mm for vinterdekk og 3 mm for sommerdekk.

Les mer om punkteringsskade uten bonustap

Hvis bilen er leaset: Startleie

Gjelder hvis du har betalt startleie eller innskudd, og bilen blir stjålet eller totalskadet. Utbetalingen blir basert på beløpet du har betalt inn og hvor lenge du har igjen av leasingavtalen.

Skade på maskin og elektronikk

Dekker plutselige og uforutsette skader som gjør at du ikke får kjørt bilen, for eksempel skader på motor og girkasse. For elbiler og hybridbiler dekker vi også slike skader på høyspentbatteriet og ladeenheten i bilen. Egenandelen er forutsigbar, og vanligvis lavere enn hos andre forsikringsselskaper. Gjelder hvis bilen er under 10 år og ikke har kjørt mer enn 200 000 km.

Skade på parkert bil uten bonustap

Hvis bilen din blir skadet mens den står parkert, og du ikke vet hvem som har skylden, får du dekket skader med inntil 20 000 kr. Bonusen din blir ikke satt ned. Gjelder til bilen er 10 år gammel.

Egenandelsfordelen

Hvis du har egenandelsfordel hos oss, betaler du 2 000 kroner mindre i egenandel hvis du kolliderer.

Du får egenandelsfordel:

Du kan bare bruke egenandelsfordelen én gang per år.

Egenandel

Egenandelen er summen du må betale selv hvis du melder en skade. Standard egenandel ved skader på bilen din er 8 000 kroner. Kjøper du Kasko eller Pluss, kan du velge egenandel selv.

Slik kan du som ung få billigere bilforsikring

Ungdomsavtalen – Få tilbakebetalt opptil 10 000 kroner

Vi ønsker å belønne unge sjåfører som kjører forsvarlig. Unngår du skader med bonustap frem til du fyller 23 år, får du tilbakebetalt opptil 10 000 kroner

Øvelseskjørings­appen

Gjensidiges øvelseskjøringsapp teller automatisk hvor langt dere kjører. Når du har øvelseskjørt 2 000 kilometer får du billigere bilforsikring. Du kan også kjøre biler som har rabatt for at alle bilførere er over 23 år uten at bileieren mister rabatten.

Vilkår

Fullstendige vilkår

Informasjonen på denne siden er forenklet og forkortet – det er alltid de fullstendige vilkårene dine som gjelder. Disse er basert på informasjon du oppgir i forkant av kjøpet. Du kan laste ned fullstendige vilkår etter at du har sjekket pris.

Alminnelige vilkår og produktark

Alminnelige vilkår og produktark er like for alle. Dokumentene skal gjøre det lettere for deg å sammenligne hva forsikringene dekker. De er ikke en del av forsikringsavtalen din.

Fikk du svar på det du lurte på?

Er det informasjon du ikke finner eller synes er uklar? Gi en tilbakemelding og hjelp oss med å gjøre siden for bilforsikring enda bedre! Det tar kun et par minutter.

Fordeler og rabatter

Ønsker du rådgivning?

Uansett om du ønsker å bestille en grundig gjennomgang av forsikringsbehovene dine eller få rask og god rådgivning, er vi her for å hjelpe deg.

Mor og datter sitter på trappa utenfor huset. De smiler og holder en kaffekopp

Vi har Norges mest fornøyde forsikringskunder!

Lurer du på hvilket forsikringsselskap det er best å være kunde i? I følge flere undersøkelser er det vi som har de mest fornøyde kundene.