Hopp til innhold

Siste nytt

Ungdomsstipend fra Gjensidige Hallingdal

Ung Glød 2024

Møt våre Ung Glød-ambassadører for 2024! Gruppen består av unge talenter som jobber hardt for å nå sine mål i sport og kreative felt, støttet av Ung Glød-stipendet.

Generalforsamling

Vi inviterer til årets generalforsamling i Hallingdal Gjensidig Brannkasse.

Tryggere russetid

Er du russ i Hallingdal, Nore og Uvdal eller Rollag? Vi heier på en tryggere russetid. Se her!

Tar du vare på bunaden din?

Det nærmer seg 17.mai og det tid for å finne frem bunaden igjen! Vi tok en hyggelig bunadsprat med Vegard Ødegård. Han har forberedt seg til denne dagen lenger enn de fleste.

Marit Deinboll, smiler

Det er mye kjærlighet i en god samboerkontrakt

4. februar, kjent som Valentinsdagen, har virkelig slått rot i norsk kultur. Denne dagen har naturlig nok mye fokus på romantiske gester. Men husk at det er mye omtanke i å sikre sin felles økonomiske fremtid. Har du samboerkontrakten i orden?

Mor og barn foran peisen.

Høytid for pipebrann

Gradestokken kryper nedover og strømprisene kryper oppover. Flere nordmenn fyrer med ved, og antallet pipebranner øker. Hvordan kan man unngå pipebrann, og hva gjør man om det først skulle skje?

Søk Ung Glød stipend nå!

Søknadsperioden er åpen! Ung Glød er et lokalt ungdomsstipend fra Gjensidige Hallingdal. Stipendet skal bidra til utvikling og fremgang hos unge talenter mellom 16 og 26 år.

Er bilen din riktig skodd for høstfjellet?

Tusenvis setter i disse dager kursen mot fjellferie i Hallingdal. Det er ikke uvanlig at det snør i høyden allerede tidlig i oktober. Er du forberedt på at vinteren kan komme i høstferien?

Snakk om brann før det brenner

8 av 10 som omkommer i brann, omkommer hjemme i egen bolig. Det er viktig å snakke om brann før det brenner, slik at hele familien vet hva de skal gjøre dersom brann oppstår.

Unntakstilstand

Da regnet skyllet ned og værmeldingen viste farevarsel for flom, skjønte Tom Rune Blakkestad at dette ville føre til økt arbeidsmengde fremover. Men omfanget av situasjonen begynte han først å f

Stikker fra dyrepåkjørsel

Hver eneste sommer opplever flere bønder i Hallingdal at dyr på beite blir påkjørt, uten at sjåføren melder ifra.

Lager søtsaker i verdensklasse

Vilde Nistad Strandos (30) har alltid hatt en forkjærlighet for kaker og søtsaker. Hun visste tidlig at konditorfaget var hennes store lidenskap! Likevel var en plass på kokkelandslaget mer en hun hadde turt å drømme om.