Hopp til innhold
Mor og datter leker på en lekeplass

Helse­forsikring

Helseforsikring, eller behandlingsforsikring som det heter hos oss, gir deg rask tilgang på privat behandling hvis du blir syk eller skadet, slik at du kan bli fortere frisk og komme tilbake til en normal hverdag.

Hva dekker helseforsikringen?

Helseforsikringen (behandlingsforsikringen) har ingen egenandeler.

Tjenester som er inkludert i forsikringen

Ofte stilte spørsmål

Inkluderte tjenester

Helsehjelp 24/7

Helsehjelp 24/7 gir deg fri bruk av videokonsultasjon med lege, og tilgang på psykolog fra Dr.Dropin. 

Online lege

Online lege gir deg fri bruk av videokonsultasjon med Eyr Online lege. Snakk med legen når og hvor det måtte passe deg – også når du er på ferie i utlandet.

Online mental helsehjelp

Styrk den mentale helsen din med digitale selvhjelpsprogrammer, kombinert med korte psykologsamtaler over video.

Vilkår

Fullstendige vilkår

Informasjonen på denne siden er forenklet og forkortet – det er alltid de fullstendige vilkårene dine som gjelder. Disse er basert på informasjon du oppgir i forkant av kjøpet. Du kan laste ned fullstendige vilkår etter at du har sjekket pris.

Alminnelige vilkår og produktark

Alminnelige vilkår og produktark er like for alle. Dokumentene skal gjøre det lettere for deg å sammenligne hva forsikringene dekker. De er ikke en del av forsikringsavtalen din.

Fikk du svar på det du lurte på?

Er det informasjon du ikke finner eller synes er uklar? Gi en tilbakemelding og hjelp oss med å gjøre siden for helseforsikring enda bedre! Det tar kun et par minutter.

Ønsker du rådgivning?

Vi er eksperter på helseforsikring, og tilbyr rådgivning over video eller telefon. Sjekk ledige tider og bestill gratis rådgivningsmøte.

Fordeler og rabatter

Kundeutbytte – en super kundefordel

I år får kundene våre utbetalt 11,1 % av det de betalte for skadeforsikringene sine i 2023. Les mer og sjekk hva du ville fått utbetalt hvis du hadde hatt skadeforsikringer hos oss.

Få opptil 18 % rabatt på forsikringene dine

Få opptil 18 % rabatt hvis du samler flere forsikringer hos oss, og 10 % rabatt allerede fra første kjøp. Les mer om hvordan du blir med i fordelsprogrammet vårt.

Mor og datter sitter på trappa utenfor huset. De smiler og holder en kaffekopp

Vi har Norges mest fornøyde forsikringskunder!

Lurer du på hvilket forsikringsselskap det er best å være kunde i? I følge flere undersøkelser er det vi som har de mest fornøyde kundene.

Alle personforsikringer